IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите малки SUV на пазара

Ако си търсите нова кола от този сегмент, вижте тези 10 предложения

Обмисляте покупката нов малък SUV? В такъв случай списъкът на експертите от британското издание WhatCar? може да ви бъде полезен. В него са включени 10 модела, предлагани на пазар на нови автомобили, които се радват на сериозна популярност сред потребителите и затова си има причини.

Малките SUV предлагат високо разположената позиция на шофиране, а също така практичност и мускулест вид на по-традиционен офроудър, но на по-ниска цена и съответно с по-малки разходи за притежание. В списъка на британските колеги попадат модели от няколко марки, като всички те се продават и на българския пазар.


10-те най-добри малки SUV на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Глупост е това явление със SUV. Повишено използване на гориво, влошено управляемост. В страни като България, заради лошото състояние на пътищата, все пак може да се изкара някаква логика, но на запад, където висичко е магистрали и готини пътища, няма абсолютно никъкъв смисъл. Малък SUV, за да иде домакинята до супермаркета или да вземе децта от училище...
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Няма да си купя никой модел за който нямам хубави спомени.Човек ако е супер щастлив може да си купи всеки модел, който забележи през този щастлив период.
  • #12
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Вярно ли , че ( преди 1 година )
    Съотношението цена/кола номер едно е Сандеро Степуей газ/бензин ! Пъргав ,икономичен и много по- евтин от тези "набедени" автомобили от тази "обективна " класация !! Но в БГ не е престижно да караш Дачия , друго си е да караш нещо по-така . Ум умува ,ум робува ум ............... .
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    нищо интересно ....
  • #10
    8 rate up comment 0 rate down comment
    До 9 ( преди 1 година )
    Защото не се водят малки а сред клас.
  • #9
    3 rate up comment 11 rate down comment
    БАЙ Иван ( преди 1 година )
    Що ли не видях ТOYOTA RAV 4 или HONDA CR-V??? МАЙ НЕ СА ГИ Чували?!?!?
  • #8
    3 rate up comment 11 rate down comment
    До 7 ( преди 1 година )
    Прав си за почти всичко без Ярис кроса. Това е и най продавания малък сув в Европа. Надежден, свръх икономичен без да е с малък и изпържен с турбо двигател като всички останали и не опира на всеки легнал полицай като глупавите седани и хечбеци, които са морално остарели и непрактични
  • #7
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Бонбони ( преди 1 година )
    Като видя такива тойота ярис и опел корса на джип и се счупвам от смях. Също както и смартче джип или Форд Пума джип. Хумористи. Камика е комби, a Ateca-та е много по-привлекателна. Кръстили са я Karoq. VW Taigo e миниван. T-roc-a повече прилича на джип, но само прилича. С моторче 1.0 е всичко друго, но не и джип. И като добавиш турбина си готов да хвърлиш мотора до няколко години. Всичко е добре измислено. Риболов. Но с хора.
  • #6
    18 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Силно намирисва на открита реклама на ФВ :)).
  • #5
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Дачия Дъстър ги разцепва всичките! Евтина, елементарна конструкция, лесна за ремонт и подръжка, гори малко, ръчни скорости, с фабрична газова, и най важното може да се кара и в гората с добри гуми и един блокаж ако се монтира става почти като истински джип.