IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кросоувър за по-малко от 8000 евро – ето 6 добри опции

Тези модели си заслужават, но при избора трябва да се подхожда внимателно

Искате да притежавате кросоувър, но бюджетът ви е ограничен? Изборът на подходящ автомобил не е никак лесна задача, тъй като на пазара втора ръка има предостатъчно предложения. И голяма част от тях се продават на сравнително достъпни цени, като това се дължи на сериозната им възраст.

В случая експертите от изданието ZR са подбрали 6 модела, които могат да се вместят в бюджет до 8000 евро (малко над 15 000 лева). Всички тези автомобили са на повече от 10 години, което означава и сериозен пробег – над 200 000 км. Тяхната покупка определено си заслужава, но към избора трябва да се подхожда много внимателно.

6 кросоувъра на старо на цена до 8000 евро (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    thesameman ( преди 10 месеца )
    В общи линии - никой от тук предложините. Добър избор за надежност е Субару Форесър - с двулитров двигател асматик, както и Тойота РАВ, както и Лексус.Сигурен съм, че има и други.
  • #11
    6 rate up comment 2 rate down comment
    speed ( преди 10 месеца )
    Маздата е най-приятната и спортна като усещане от изброените, харчи средно към 11-12л/100км, върви супер, 160кмч по магистралата не се усещат, стабилна и много много директна. Това което предлага за парите си е аналаог спортните Кайени ама там цените са х5-10 на части и обслужване. А става и за семейна, за забавление, за риба, абе универсал. Частите са и по 5-10 лева съпоставими с Опел Корса Ц. Маслото по-честичко като се сменя и не се чупи нищо. Има и морги, но обслужена гледана е топ за парите
  • #10
    15 rate up comment 1 rate down comment
    мдаа ( преди 10 месеца )
    Значи дизеловия двигател при Нисан Кашкай е кофти , но същия дизел при Дъстъра е супер и изкарва 300хил.
  • #9
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    трошляци.....
  • #8
    33 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Тази 20 годишна X5-ца ще е на 200 хил км, кога цъфнат налъмите!
  • #7
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 10 месеца )
    Ако ми трябва втори автомобил, който ще карам по черни пътища, защо да не взема 10годишен Дъстър, примерно!? Или трябва да е задължително постна, но нова малолитражка, три пъти по скъпа от Дъстъра, с трицилиндрово миксерче?
  • #6
    23 rate up comment 2 rate down comment
    v-1 ( преди 10 месеца )
    Е те "турбо гъзарите" в БГ искат премиум да карат, как ще се качат в кола среден клас.НИщо, че тоя премимум е на 15+ години, половината му екстри не работят и някои от конете на двигателя са умрели вече, нали са гъзари... :)))
  • #5
    25 rate up comment 2 rate down comment
    бачо Кольо ( преди 10 месеца )
    Ситроен ЦКросър,Пежо 4007,Митсубиши Аутлендър XL-ето ти примери
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Аргументи, няма. Само един минус. Дай пример за автомобил, по възможност 4х4, подвигнат до 15 000 лв., евтин за поддръжка и безпроблемен и нов.
  • #3
    2 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Кажи що не стават?