IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 кросоувъра, които поевтиняват най-малко за 3 години

Интересът към тези модели на старо е огромен и това оправдава цените им

Колкото и добра да е колата, рано или късно идва моментът на нейната продажба. И тогава собственикът започва да се тревожи за загубата на стойността на автомобила, защото това е неизбежно. Въпреки това, има модели, които поевтиняват по-малко от останалите и това е напълно логично, защото те са се утвърдили на пазара със своите качества.

Следващите 5 модела си именно такива, посочва Autostat, чиито експерти са използвали някои от най-популярните интернет-сайтове за продажба на употребявани автомобили. В случая са избрани кросоувъри, защото това си остава най-популярният сегмент на пазара. Те са високо търсени и като нови, а данните са за поевтиняването им след 3 години.

5 кросоувъра, които поевтиняват най-малко за 3 години (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Трите Рубина ( преди 1 година )
    Е кое му е скъпото на Аутлендер-а, дисковете, или накладките? Аз друго поне не съм сменял. Най-доброто за парите си в този клас.
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    7-ми, а ти като се уважаваш много, кажи ни какво караш!
  • #7
    3 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    може ли толкова много да не се уважаваш че да си купиш тойота че и три пъти
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    И как така Тигана поевтинява малко, като след само 3 г. е с 1/4 по-евтин? Това според мен е доста сериозна обезценка. Всъщност всичките модели на ФВ се обезценяват много бързо. Заради това са предпочитени за нов внос, защото са голям евтинджос и автоджамбазина може да си сложи голяма печалба. При японките го няма този момент. Държат висока цена и който разбира на тях се спира. По-високата цена си струва да се даде отколкото да се плати по-малко за немски таралясник и после яко бецален за ремонти
  • #5
    12 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Рав 4 е истината. Страхотна машина и държи винаги висока цена и веднага я грабват, ако тръгнете да я продавате. Явно има защо да е така. Имам трети на брой Рав и тези неща ги знам от личен опит. Интерсно ми е обаче защо в класацията липсва Хонда ЦР-В? Може би защото вече продават миксери с принудително пълнене, които май не са мн.надеждни. Имал съм такъв стар с мотора 2.0 150 к.с. Много добра машина. Трудно се намират и държат висока цена също. Продава се като топъл хляб С Рав са най-доброто.
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Двигателите скив-май-слив се славят със всичко, но не като надеждни
  • #3
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    По голяма постоти.. не бях чел.
  • #2
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е наистина малък процент поевтиняване за три годишни коли!
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако сложим Мазда CX-5 и качествени двигатели в едно изречение, трябва да се има впредвид че става дума за само един двигател: 2.5 бензиновата им атмосферка 197 к.с. като автоматика който се предлага към този двигател също е ОК въпреки че не е правен за него. Същото важи и за Тигуана на ФВ, като там идинственият избор е 2.0 дизел с ръчка.