IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

YouTube-знаменитост счупи новото си Ferrari само за минути

Таблото на струващата 421 000 долара спортна кола светна като коледна елха (ВИДЕО)

Когато получиш ново Ferrari, за което си платил огромна сума пари и което си чакал година и половина, би трябвало да си най-щастливият човек на Земята. Подобно изживяване със сигурност предизвиква доста емоции. И ако умът ви казва да се успокоите и да внимавате какво правите, то сърцето ви кара да се метнете зад волана и да дадете газ.


Джейк Пол, Ferrari


Именно второто направи Джейк Пол, който има собствен канал в YouTube и съответно се радва на голям брой последователи в него. Той плати 421 000 долара за ново Ferrari 296 GTB, което успя да счупи за по-малко от ден, като навъртя едва 90 км.

Джейк първо реши да изпробва производителността на хибридния модел с 830 к.с., като провери дали наистина ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 2,9 секунди. След това Пол отиде на паркинг, където започна да върти „понички“, тоест да дрифтира. Това определено не се харчеса на колата и скоро на таблото светнаха почти всички предупредителни светлини.



Посланието на системите на автомобила беше повече от ясно - „Посетете сервиз на дилъра“. Там беше открита електрическа (за щастие на собственика), а не механична повреда. Наложи се и поставяне на нов комплект гуми, тъй като при дрифта оригиналните бяха съсипани.

Във втората част на видеото Джейк представя другата си нова автомобилна покупка - Ford Fairlane 500 Skyliner от 1958 г., известен с огромния си прибиращ се твърд покрив.


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    5, отдавна, много отдавна,миже би,но в наши дни не. Влизал съм в наколко фабрики за за автомобили, трактори, камиони, тестове се правят на случаен при цип и то сухи. Двигателя изглеждакато закачен на системи
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Колега, ако се вярва на телевизията, подобни коли се изпробват във всички режими на работа и един потен бикяр дето не се е къпал след работа взема девствеността на седалката като се изрязва мощно след като е ял яйца с лук
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Beliata ( преди 9 месеца )
    Историята е показала, че няма техника която един *** да не може да унищожи.... Особено ако трябва да се прави на интересен, за да го гледат други ***
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Напред! ( преди 9 месеца )
    Да си ***, вече се нарича талант!
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    4-ти , ти не четеш ли ,какво пишеш преди да публикуваш?!?!? Разбирам да има 203 грешки , но ти имаш толкова на дума:))) Няма двигател, който да не се тества преди поставянето в автомобил - няма значение от марка или модел!
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    3, правена е за каране, ама, дай време да се разработи. Ако счиш и те изритам да тичаш 100м спринт ... ще ти трябва юного повече вреюе, пткоюкото ако си се наспал и леко разгрял. Ще кажеш, това е машина и си прав, но и трянва малко да се сработят частите. В завода правят само сухи проби и то не на всели двигател
  • #3
    10 rate up comment 3 rate down comment
    До 2 ( преди 9 месеца )
    Накъде отива света! Ето го и този призовава да си купиш ferrari и да си го гледаш в гаража, а в някои случаи ги вкарват направо в хола, да се хвалят на гостите и да си ги гледат като произведения на изкуството! Пич тези автомобили са проектирани и произведени за каране и този пич точно това е направил, за което само мога да му кажа евала! Първите с холовете са смотаняците. На тях ли им се възхищаваш или смяташ че този автомобил трябва да бъде ползван за ходене на работа?
  • #2
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Ферари трябва да проучват на кой си продават колите и да ги отрязват тези дарвинисти ютубъри, тиктокъри и подобни капацитети.
  • #1
    23 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Тези коли са купени от баламурниците, които го гледат. Както са казали, докато има балъци, ще има и тарикати.