IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-кошмарният шофьорски изпит в историята?

Жена на 63 години се удари в стълб, а автомобилът се преобърна (ВИДЕО)

Кадри от катастрофален шофьорски изпит - в буквалния и преносен смисъл, бяха разпространени в социалните мрежи, на които се вижда автомобил да се движи на полигон. Краткото видео е заснето от камера за видеонаблюдение в източния аржентински град Ланус, а зад волана е 63-годишна жена.

 

Катастрофа на шофьорски изпит

 

Първоначално всичко върви нормално, без никакви признаци, че нещата ще се объркат. Секунди по-късно автомобилът Volkswagen Gol – това е хечбек за южноамериканския пазар, който всъщност е по-малък от Golf, се качва за първи път на бордюр при десен завой.

След това се включват аварийните светлини, отново следва качване на бордюр, преминаване през тревна площ, ускорение в права посока и сблъсък в стълб.
След удара колата се обръща на лявата страна, а жената е откарана в болница с леки наранявания. Съобщава се, че след тези за нея най-кошмарни 25 секунди зад волана, тя естествено е скъсана на изпита.



Няма яснота каква е причината за странното поведение на жената при завоите и най-вече внезапният и кулминационен край.

 

 

0 от 500