IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха най-добрите производители на 2023 година

Класацията Driver Power New Car Survey се прави от собствениците на нови автомобили

Преди дни ви показахме резултатите от проучването Driver Power New Car Survey 2023, в което собственици на нови автомобили от Великобритания определиха най-добрия модел, предлаган на местния пазар. Това става благодарение на предоставени от тях данни за проблемите, с които те са се сблъскали през последната година.

Сега идва ред на класацията сред производителите, като в случая са изследвани 32 автомобили компании, представени на пазара в Обединеното кралство. Марките се оценяват в същите категории, в които и техните автомобили, като някои производители са включени, въпреки че колите им не се продават в достатъчно големи количества, за да бъдат статистически представени в проучването на моделите.

Най-добрите автомобилни производители на 2023 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Чудно ми е как Тесла са в тази класация като всички знаем колко често се самозапалват и всички знаем за проблемния автопилот
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Съгласен ( преди 9 месеца )
    Предполагам че това за Германия е така, тъй като вълните сириици (целящи масови безредици) първо бяха пратени именно там. От няколко години насам Германия се превърна в Сирия и дори по-зле.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Истина е 6,7 ( преди 9 месеца )
    Да, както и нашата управа и целия парламент. Преди да направят каквото и да било, първо трябва позволението на краварите. Не знам поради каква причина и къде в миналото са допуснати тези огромни грешки за да се стигне до тук. Затова ще мразя краварите и всичко краварско до последния си дъх.
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до #6 ( преди 9 месеца )
    Така е, но да не забравяме, че всъщност германците са най-големите американски слуги. Не народа, а управляващите им, които ги назначават, както у нас го правят, най-нагло от посолството. В Германистан има повече американски бази и военни отколкото немски. Всичко е на външен контрол. Също така да не забравяме за "канцлер пакт" и как всеки новоизбран немски канцлер първо отива в САЩ, за да подпише каквото трябва и да му се сведе какво ще прави. Германия е все още окупирана страна от ВСВ до сега.
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Това се знае ( преди 9 месеца )
    Още от "време оно" както се казва, британците и Франция се подкрепят взаимно, в общата си кауза-пердута и по-точно каузата да служат вярно на фащ и да изпълняват тяхната воля, провлачвайки я през Европа, нахално, безочливо и пропагандно. Виждам тези нотки и в класацията им и днес. Не е изненадващо. Пишат си по симпатии. Важното, освен безпристрастието у четящия е и обективността преди всичко.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Нищо против Алфа Ромео, но каква е тази класация да имаш 7 за удоволствие, 30 за багаж, 27 за разход, 20 за надеждност и да си на ПЕТО място
  • #4
    0 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Тази класация не е вярна, аз си оценям Киа-та на 100%, скоро става на 5 години не съм имал нито един проблем, това което плащам за обслужване си беше написано на сайта за 10 години напред колко струва и кое кога се сменя, а и цената и се вдигна от 30 йа 50 хиляди но сори бойс не я продавам.
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До #2 ( преди 9 месеца )
    Ако беше прочел още първите отзиви за Ягуар, щеше да разбереш, че са субективни оценки за даден автомобил! Съответно #1 е абсолютно прав! Мен ме дразни, че Андроид Ауто не ми разпознава телефона 1 на 7 пъти, този с Дъстъра го няма този проблем. Друг проблем, самопаркирането не хваща ниски бордюри и ми дере джантите! Съответно критериите са различни! Ясно?
  • #2
    3 rate up comment 5 rate down comment
    До 1 ( преди 9 месеца )
    *** те ги питат за едни и същи критерии бе умник! Айде да се учим да усмисляме това което четем, тогава да коментираме!!! Това не е - както ти харесва, каквто не ти харесва в колата която си си избрал! Ясно е,че като избираш различни марки имаш различни предпочитание за това което те удовлетворява, ама като те питата - имал ли си технически проблеми през първата година от покупката, кое точно е зависи от това какво харесваш?!
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Да живеят безсмислените, субективни класации! Значи питали собственици как ТЕ оценяват колата, която САМИ са си избрали, поред СОБСТВЕНИТЕ си критерии. Нужно ли е да споменавам, че критериите на клиент на Порше и Дачия са много различни? Дори на клиенти на Мерцедес и Лексус, които уж са е една категория, са доста ралични?