IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни коли, които ще бъдат спрени тази година

Audi и Mercedes са най-активни в пенсионирането на своите модели

Настоящата 2023 г. скоро ще бъде преполовена, а много от автомобилните производители започнаха да представят новите си продукти за 2024 г. Някои от моделите, които все още са на пазара, обаче няма да „доживеят“ до нея.

Премиум марки като Audi и Mercedes-Benz спират производството на няколко автомобила наведнъж. И не са само те – една малка автомобилна класика, както и бивш флагман на корейска марка, също отиват в историята. В този списък са 10 модела, но техният брой ще се увеличава през следващите месеци.


10 модела, които ще бъдат спрени тази година (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ама че си и ти ( преди 9 месеца )
    До 9 - електромобилите не носят душа прав си но те са за хора които искат да стигнат от точка А до точка Б а в градските условия ако караш много бързо лесно може да блъснеш някой който си блее по телефона и от друга страна света не е готов за електромобилите защото при производството на един електромобил се замърсява повече околната среда отколкото при средно аритметичния живот на един автомобил с ДВГ преди да го бракуваш(спреш от движение) продадеш или зарежеш или дадеш за скрап
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    "А кой тогава кара десетте милиона електромобила продадени само за последната година?" - Сравнително по-заможни хора, от младото поколение ... Ако не си в тек. средите, е си с финанси или право си дооооооста прецакан откъм пари, с дребни изключения. Става върпос за всичко под 35 ...
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    До 15 - И какво лошо има в това? Или трябва да дам 100 лева, да заредя на бързата, вмесот да си заредя от нас за 10 на нощна?
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    "А мадамата, ако е тръгнала с тебе заради лъскавия автомобил, си я изгубил още в момента в който спреш пред панелката, " - Живееш в България, батка - Имаш милионери с по няколко автомобила и вили, дето са в софийски панелки, върпеки всичко ...
  • #18
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Гей афтомобила Ауди ТТ още ли не са го разкарали
  • #17
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 15 ( преди 10 месеца )
    Това което си го написал може да го роди само мозъка на някой който живее в панелка с усвоена тераса и раховец. На мен досега и през ума не ми е минало. А мадамата, ако е тръгнала с тебе заради лъскавия автомобил, си я изгубил още в момента в който спреш пред панелката, ако по някакъв начин си успял да я излъжеш преди това. В момента в който ти слезе от автомобила, още преди да е хлопнала вратата му, вече ще си е поръчала такси. По-добре вместо автомобила, смени панелката първо!
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Пуснах сълза за ферарито, няма да мога да си го купя догодина.
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    до 13 ( преди 10 месеца )
    И като те попита мадамата, къв е тоя кабел от терасата на панелката, кво ще отоговириш? Зареждам си скъпия тролей от контакта на Раховеца, че съм усвоил балкона.
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    До 13 - Вадя MG-то и *** почват ...
  • #13
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Шминтирит ( преди 10 месеца )
    А ако си тръгнал да си търсиш жена с помощта на автомобила, тези жени не се интересуват дори от бързи автомобили, а от скъпи автомобили. Погледнато от тази гледна точка, всички знаят че електромобилите са скъпи, така че за една златотърсачка дори това е достатъчно, за да ти се нахвърли.