IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци избраха най-добрите автомобили за притежаване

Класацията Driver Power е направена въз основа на оценки на собствениците

Британското издание Auto Express обяви резултатите от проучването Driver Power 2023 New Car, чиято цел е да установи нивата на удовлетвореност на клиентите на пазара на нови автомобили. Класирането се определя след допитване до собствениците, които трябва да оценят колите си на широк от набор от критерии, включващи стойност, външен вид, екстериор, двигател, скоростна кутия, системи за безопасност, асистенти на шофьора, представяне на пътя, надеждност, експлоатационни разходи и др.

През тази година британските шофьора са оценявали общо 75 модела от различни класове и накрая е излъчен Топ 10 на най-добрите за притежаване автомобили Целта на класацията е да подпомогне тези, които имат намерение да купят това кола, но се колебаят относно марката и модела.

Топ 10 на най-добрите автомобили за притежаване във Великобритания (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Островитяни и мозък? ( преди 10 месеца )
    Британският хумор е като британската кухня!
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Kia Ceed - на Руши Сунак колата :)
  • #1
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 10 месеца )
    Точно най-сбърканата от всички сбъркани френски марки класирана първа. Един колега беше писал в съседната статия, че британците са точно обратното на острото и то с много - е или е прав човека или класацията е правена по някакви безумни критерии!