IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтините електромобили на старо

Употребяваните коли на ток вече са на атрактивни цени

Тези, които искат да влязат света на електрическите автомобили за първи път, но не искат да инвестират твърде високи суми, винаги имат възможност да се обърнат към пазара втора употреба. В момента там се предлагат много коли втора употреба на атрактивни цени – при това не само „традиционни“, но и такива само на ток.


Най-евтините електромобили на старо


И в двата случая е необходимо купувачът да вземе някои „предпазни мерки“ и съответно да провери дали колата е поддържана правилно, нейния действителен пробег, дали тя е попадала в сериозни инциденти и т.н. При електромобилите задължително трябва да се провери състоянието на батерията и дали тя все още е в гаранция, тъй като нейната замяна е много скъпа.

Колегите от италианското изданието на Motor1 съставиха списък от 10-те най-евтини електромобила, които се предлагат на пазара в Европа в момента. А като бонус е прибавена и една от най-търсените коли на ток – Tesla Model 3.


Най-евтините електромобили на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #26
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    "Volkswagen e-up" - Не, не и не. Спестете си 25000 лева и ги давайте за таксита. Тва е каручка.
  • #25
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    В никакъв случай Нисан Лийф от преди 2016-а. Тези коли имат най-лошата батерия. ТОлков бяха зле, че едвам не уиха целия EV маркет, заради лошото реноме. Чеснто казано, ако Тесла не бяха изкарали S-ката по това време, днес никой нямаше да взима EV-тата на сериозно, заради грешката на Нисан. Зоуй става, но батерита трябва да е над 45 квч-вата. И зимата пак е проблем. Ще стигне да тръгнете от София, да закарате до пловдив и да си свършите работата, ама до там.
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    До 22 - Са бе, но има един проблем - ако "над" 80% и е минала 500 000 км. шандът да мине още 500 000 на практика клони към нула. Очаквай проблеми в мнгоо скоро време.
  • #23
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Дизел трябва да е от бус нагоре. Бензина трябва да е ако пътувате много. За градско - само на ток. Купил си дизел нашият, махнал всичко да пуши уж върви, гаси през 3 километра....
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    "Иначе и кола с висока деградация може да си се кара и нищо " - само че не е нищо. Под 80% рискът от окъсяване на клетка се увеличава с хиляди, да не кажа милиони проценти. Аз лично не бих си държал такава кола в гаража. Затова само Тесла или БМВ и3 - само те са се доказали досега, че на 350 или дори 500 хил. км здравето на батерията е над 80. Или другият вариант е LFP, но от тях още няма бройки на старо.
  • #21
    1 rate up comment 3 rate down comment
    До долния ( преди 10 месеца )
    За какво ти е електричка като има ви ейгхт Камаро
  • #20
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Емили ( преди 10 месеца )
    ТО Тротинетката ми има повече пробег от тези "коли" кафези за придвижване от фризьора до маникюриста и до зарядната станция...
  • #19
    4 rate up comment 6 rate down comment
    До 7 ( преди 10 месеца )
    Колко да държат цена братче? 5 годишна Модел 3 е на 50% от цената си като нова!!!
  • #18
    2 rate up comment 14 rate down comment
    До 8 ( преди 10 месеца )
    Айде първо се качи на Тесла и тогава ги хвали толкова!!! Кое и неземното на тесла в момента бе!?! Що Тесли 2018 ги продават на по 70-80 000км, като са толкова страхотна инвестиция в бъдещето?!Да си купят новата ли? Че то можеду Модел 3 от 2018 и Модел 3 от 2023 разлика няма бе!Що ги продават тия нещастници!? Купи ли ги за по 60 000 евро, па ги продават за по 30 000? Що така!Я влез в мобиле.бг да видиш колко обяви има на Тесли!*** нещо не ги купувате?Що бе?
  • #17
    4 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Лийф и Зоуй??? Не не не ... Има защо да са толкова евтини.