IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Bentley се превръща в овчарско куче

Това е най-необичайното използване на Bentayga

Конкурсът за кучета Goodwoof е един от най-популярните във Великобритания, като се провежда ежегодно в едноименното имение на херцог Ричмънд, събирайки собственици и кучета от цялата страна.


Bentley


В тазгодишното издание обаче имаше и един необикновен участник – Bentley Bentayga S, който, маскиран като овчарско куче, се включи активно в състезанието между четириногите. Луксозният SUV беше покрит със специално матово черно-бяло фолио, копиращо козината на куче.

Поставянето на покритието отнема 4 дни, като то е дело на Рич Морис - същият художник, който миналата година създаде Unifying Spur. Това беше базирано на модела Flying Spur произведение на изкуството, което обиколи света, за да популяризира кампания на Bentley.


Bentley


По време на конкурса големият SUV взе активно участие в състезанието, като извършваше същите действия като другите кучета. Целта беше да се съберат определен брой овце в заграждение за възможно най-кратко време.

Това със сигурност е най-необичайното използване на Bentayga, който, благодарение и на възможността за движение с нулеви емисии, отново демонстрира потенциала на електрификацията. Хибридната версия на модела развива 462 к.с. и 805 Нм въртящ момент, като ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди и развива максимална скорост от 254 км/ч.


0 от 500