IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-надеждни европейски SUV

Няма да сбъркате с тези модели, категорични са експертите от Consumer Reports

Популярността на SUV сред купувачите на нови автомобили продължава да расте, като интересът към тях расте в почти всички региони на света. Затова и производителите предлагат голяма гама от превозни средства, като европейските компании се опитват да не изостават от американски, японските и корейските си конкуренти.

Американската организация за подпомагане на потребителите Consumer Reports направи класация на SUV-моделите по прогнозирана надеждност, като посочи автомобилите, които са достъпни на американския резултат. Затова и списъкът може да ни се стори непълен. Посочените в него данни се основават на надеждността от предишни моделни години, които дават индикация как се очаква да се представят моделите от 2023 г.

10-те най-надеждни европейски SUV (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    24 rate up comment 7 rate down comment
    123 ( преди 11 месеца )
    Хахаха, щом започва с Ауди, няма да продължавам нататък. Ясно ми е, че пак някой си е платил и това вероятно е ВАГ. Без да гледам другите, предполагам, че от немската държавна перачница имат най-много модели. Не зная дали съм прав, но който е цъкал до края, нека каже да ли съм прав или не.
  • #4
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    кка може да сложите бмв на 1 място ? нали дачия е била най- най- най-
  • #3
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Propov ( преди 11 месеца )
    В далечна Америка май не чуват реването от източна Европа. А то е сериозно , гърлено и от душа. Ама те в източна Европа не карат точно БМВ, Ауди и Мерц. ами някакви жалки остатъци от тия марки. Възкресени мъртъвци.
  • #2
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    как можа да го напишеш тук има едни математици без работа каращи тролеи и по цял ден изчислявят фотоволтаици разходи коефициенти загуби лихви
  • #1
    35 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Хората каращи такива коли последното което се интересуват е колко са надеждни и колко точно харчат, тези които ги взимат после да му мислят.