IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-надеждни европейски SUV

Няма да сбъркате с тези модели, категорични са експертите от Consumer Reports

Популярността на SUV сред купувачите на нови автомобили продължава да расте, като интересът към тях расте в почти всички региони на света. Затова и производителите предлагат голяма гама от превозни средства, като европейските компании се опитват да не изостават от американски, японските и корейските си конкуренти.

Американската организация за подпомагане на потребителите Consumer Reports направи класация на SUV-моделите по прогнозирана надеждност, като посочи автомобилите, които са достъпни на американския резултат. Затова и списъкът може да ни се стори непълен. Посочените в него данни се основават на надеждността от предишни моделни години, които дават индикация как се очаква да се представят моделите от 2023 г.

10-те най-надеждни европейски SUV (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #15
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Хахаха ( преди 11 месеца )
    Душегубки
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    така е ( преди 11 месеца )
    Именно фентанилни зомбита. Много добре казано 13
  • #13
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Селяндур с джип ( преди 11 месеца )
    Тоз па, руснак, поляк и украинец виждал само на картинка, но повтаря като папагал каквото му снесат от БТВ. Пфу бе! Виж си фентанилните зомбита в щатите и тогава говори!
  • #12
    7 rate up comment 1 rate down comment
    до 11 ( преди 11 месеца )
    Като гледам из София масово се возят по 1-2 души в сувове, лъскави седани и комбита. А специално сувовете нямат кой знае какъв полезен обем за багаж, за комбитата си прав.Но най-добрият семеен автомобил за теб би трябвало да е нещо като Шкода Руумстър или Peugeot Rifter, Renault Kangoo пътчинеска версия и т.н. Те предлагат не само голям полезен обем за багаж, но и много простор за пътниците и обзор за разлика от един СУВ.
  • #11
    10 rate up comment 2 rate down comment
    До 10 ( преди 11 месеца )
    То за всяка възраст има различни приоритети. Ако си на 19-20, може двуврато купе или кабрио. Ама като се ожениш и имаш 2-3 деца и купища багаж, когато пътуваш голям СУВ или комби ти е най-верния приятел.
  • #10
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    За вас не знам, но на мен ми писна от Сув-ове, комбита, както и от стари премиум седани. То по нашите пътища са основно тези 3 категории колите.
  • #9
    23 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    ти руснак виждал ли си това е изметта на света и кварталните бяндити които тероризират съседите си щото били фашисти от сектор г айде бягай до кухнята да печеш погачи да вадиш мед от кошера за да посрещаш асваБЛЯТЬители да си чувал как НАТО трябва да си събира партакешите и да се връща, където беше преди 1997 г. и това изказване е преди братята праваслявни ти да почнат да налагат руския мир в украйна на такива като тебе които милеят да насилват близките им и да им унищожават и сривят домовете
  • #8
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Никола ( преди 11 месеца )
    Майтапчиии
  • #7
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Ха аха, колега прав си, Q7, X1/2/5/7 абе все "вечни" и безпроблемни
  • #6
    16 rate up comment 39 rate down comment
    до#3 ( преди 11 месеца )
    Propov, благодарение на далечна Америка сме на това дередже в Източна Европа. Отредена ни е незавидната роля да воюваме срещу братска Русия и да бъдем пушечно месо. От народа зависи дали това ще се случи. Вижда се как едни назначени пионки от Козяк ни водят в тази посока да бъдем следващата Украйна. За англо-саксите, славяните са тор и от векове искат да ни унищожат, но Русия е главната им пречка.