IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тези коли на старо са евтини, но служат дълго!

5 употребявани автомобила с 1,6-литров двигател и механични скорости

Покупката на автомобил втора употреба крие сериозни рискове, свързани най-вече с надеждността на превозното средство. В същото време обаче тя е нещо, което няма как да бъде избегнато, тъй като малко хора могат да си позволят придобиването на чисто нов кола. При ограничен бюджет купувачът трябва да бъде особено внимателен, за да не хвърли парите си на вятъра.

В случая изданието Naavtotrasse посочва няколко автомобила, които могат да бъдат открити на пазара втора употреба за сума до 5000 евро (10 000 лева). Факт е, че те няма да бъдат „млади“ и ще имат сериозен пробег, но в същото време разполагат с достатъчно живот пред себе си, което значи, че ще могат да служат още доста време на новите си собственици. Всички те разчитат на една и съща комбинация за задвижването си – 1,6-литров двигател и механични скорости.

Евтини коли на старо, които ще служат още дълго време (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    До #3 И да и не. Когато знаеш възможностите на колата си се съобразяваш с тях. В най-лошия случай ще се пречкаш малко на движението.Просто караш дефанзивно, изпреварваш на сигурно и се учиш какво може колата - повечето хора наистина не ползват всичко, което колата предлага. На бензинова малолитражка обикновено червеното обикновено почва около 7000 об/мин. Половината от шофьорите ще превключат около 4500 вместо да я "изцедят" до 6+ Тия обороти са там да ги ползваш :)
  • #6
    41 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Нито една S-класа, нито едно БМВ, нито една А6-ца, нито един джип. Тая класация е безинтересна за българите
  • #5
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    До #4 Аз съм разумен човек, точно за това трябва да ми повярвате, че ЕЛ не е решение, а изцяло нов проблем :)
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    До Тинтири ( преди 1 година )
    Като пишеш за ДВГ, изглеждаш доста разумен човек, но като пишеш за електромобил сякаш някой ти превключва копчето.
  • #3
    7 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    2-ри, принципно имаш право, но един път ще ти се наложи да имаш "тяга", а не да натиснеш и нищо да не случва
  • #2
    46 rate up comment 0 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    Шеви Круз е технически близнак на Опел Астра от 2009та. 1.6 атмосферен вярно е слабичък, но върши работа и е много по-надежден от турбомоделите. Ако ще прекарваш повече време на магистрала определено не си струва. Но ако половината или над половината от времето караш градско или на ненатоварени извънградски даже е силно препоръчителен и откъм разходи и откъм надеждност. В крайна сметка винаги зависи даден "инструмент" за какво ще го ползваш, за да е правилният!
  • #1
    8 rate up comment 33 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    1,6 бензин е голяма мъка, обикновено са с мощност около 90-100 коня , абе по-добре съберете още някой лев преди да се впуснете в приключение с автомобил втора ръка