IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тези коли на старо са евтини, но служат дълго!

5 употребявани автомобила с 1,6-литров двигател и механични скорости

Покупката на автомобил втора употреба крие сериозни рискове, свързани най-вече с надеждността на превозното средство. В същото време обаче тя е нещо, което няма как да бъде избегнато, тъй като малко хора могат да си позволят придобиването на чисто нов кола. При ограничен бюджет купувачът трябва да бъде особено внимателен, за да не хвърли парите си на вятъра.

В случая изданието Naavtotrasse посочва няколко автомобила, които могат да бъдат открити на пазара втора употреба за сума до 5000 евро (10 000 лева). Факт е, че те няма да бъдат „млади“ и ще имат сериозен пробег, но в същото време разполагат с достатъчно живот пред себе си, което значи, че ще могат да служат още доста време на новите си собственици. Всички те разчитат на една и съща комбинация за задвижването си – 1,6-литров двигател и механични скорости.

Евтини коли на старо, които ще служат още дълго време (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #17
    10 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пежо също имат 1.6 hdi турбо дизел и върви много приятно.
  • #16
    10 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мицубишито със съвсем малко тунинг може да стане сериозна машина.
  • #15
    16 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако е дърто да е Тойота...бензин,дизел с ръчни скорости ;)
  • #14
    17 rate up comment 5 rate down comment
    За Мицуто гласувам ( преди 1 година )
    От показаните Мицуто наистина е най-доброто и много здраво, но препоръчвам 1.8..143 коня... Имах го с автомат, на газ...5г.(над 80000км.)безпроблемен страхотен автомобил. А с ръчка е хептен евтин и на практика, неразрушимо превозно средство!
  • #13
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Петър ( преди 1 година )
    Имам наблюдение върху Cruze 1.8. Върви добре, не е скъпа подръжката, но много харчи! Градско около 12, навън 10. Никога не бих взел тази кола с малък двигател
  • #12
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Allroad 3.0bitdi ( преди 1 година )
    До 11 ,имаш грижи,куц кон,чуди се на къде да върви, напред или назад.
  • #11
    9 rate up comment 16 rate down comment
    Кой ( преди 1 година )
    С една Октавия 2 фейс с 1.6 на газ нямаш никакви грижи и на близо и на далеч и място има за всичко и поддръжката и не е скъпа.
  • #10
    13 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    От доста време съм на дизел, преди няколко години като сменях колата обикалях по шоу-румовете и пробвах 1.6 атмосферен бензин, ами не, мерси.
  • #9
    32 rate up comment 6 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    До #8: Съгласен... обаче знаеш ли какъв е проблемът? Ще минеш N-хил км с тоя турбомотор и той ще ти омалее. Ще се случи като с атмосферния със 100те коня. Ще разчиташ, да минеш щото отпред са 150 коня и ще почнеш да правиш рисковани изпреварвания щото катъра зад волана си е същия :D Конете под капака имат много по-малка роля от задкормилното устройство! Почнал съм от 1.1 50 кс мотор в младите и диви години, стигнах до 300 коня тубиниран сега съм на 110 достатъчно за ежедневието.
  • #8
    11 rate up comment 8 rate down comment
    До Тинтири ( преди 1 година )
    То, затова турбобензин или още по-добре турбодизел около 120-150 кс Няма какво да развъртам до 7к за да влезне някой евентуално. Cruze не го знам колко е надежден, но приятел имаше Еpica на около 200к, която беше морга, при това купена нова