fallback

Луксозните електрически SUV - от най-лошия до най-добрия

Няма да повярвате, но последното място в тази американска класация е за... Tesla

Доскоро луксозните електрически SUV се брояха на пръстите на едната ръка. Но в последните години електрическата революция набра скорост и сега предлагането в този сегмент е изобилно - всъщност толкова изобилно, че започва да обърква потенциалните купувачи. Тук своя оценка за качествата на тези автомобили дават експертите на Car&Driver, най-авторитетното издание за автомобили отвъд Океана. В класацията са само детайлно тествани от тях модели, подредени от най-посредствения към най-добрия.           Електрически SUV - от най-лошия до най-добрия (ГАЛЕРИЯ):

     

fallback
  • #5
    I'm-ДртiйУАЙТBo ( преди 1 година )
    Классическият GENESiS GV60 като най-нов електрически модел на Genesis впечатлява авто-експертите с оригинален дизайн, високо качество на интериора и много приятно пъргаво пътно поведение, изключителна здравина, издръжливост и много Hi-качество на всички детайли; отделно от това е 1-та машина с РЕАЛно лицево разпознаване, а също и за самото отваряне на вратата - до 3ма драйвъри могат да бъдат запомнени от с-мата. РИЪЛ-КЛАССИКА!
  • #4
    Муахаха ( преди 1 година )
    Най-накрая някоя да каже официално истината за тслата!!!! Ускорение и пробег, не са управдание за висока цена за която получаваш посредствени материали, лошо сглобяване и кофти дизайн!!! След 5-6 години когато моделната гама на Дачия е основно електрички, спокойно могат да направят RS версия на Дъстър с 500к.с. и ще си е досущ Тесла Y, дори ще е с по-добър дизайн!
  • #3
    Мхм ( преди 1 година )
    Теслите са най-големите тълаши И кейдилак и Рам и Хъмер и Лусид са много по коли
  • #2
    анонимен ( преди 1 година )
    Теслите пак последни.
  • #1
    анонимен ( преди 1 година )
    Защо ли въпреки, че Тресла е американска, а и класацията е такава, това недоразумение е на дъното.
fallback
Последни