IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ започват да свалят номера с двойно значение

Властите признават, че ситуацията с креативността на шофьорите е извън контрол.

Властите в американския щат Мейн решиха да се борят срещу двусмислените регистрационни номера. Доскоро всяка комбинация от букви и цифри можеше да бъде използвана, в резултат на което на някои табели се образуваха думи и фрази с нецензурно съдържание.


номера


Щатският законодател смята, че нещата вече са излезли извън контрол и инструктира Автомобилното бюро да провери 120 000 регистрационни номера. Първите 274 „жертви“ вече са извадени от употреба, тъй като са счетени негодни.

Самите собственици на автомобили обаче не са съгласни с това. Например, шофьор, чиято регистрационна табела споменава тофу („LUVTOFU“), твърди, че това е просто неговата форма на възхищение от бобената извара. Властите обаче видяха това като препратка към секс и отхвърлиха жалбата му.


0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    малко прекалено цензура, но напълно в духа на днешните тенденции: да се обиждат определени хора от какво ли не. Ще вземе да се offend-Не някой от твоята табела и какво ще праим :)
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Добре де, "LUVTOFU" го разбрах, но това на снимката има ли някакво значение - 811 XUN?!?