IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-грозният Mercedes-Benz SL?

Най-кичозната част е интериорът, където има дърво и кожа

Собственик на Mercedes-Benz SL от американския град Далас изуми потребителите на социалната онлайн платформа Reddit, където бяха публикувани снимки на автомобила, които провокираха много коментари, някои от които откровено го наричат странен и дори грозен.

 

Mercedes-Benz SL

 

Тунингът на спортната кола е не само по екстериора, но и вътре, където сякаш е най-кичозната част. В кабината има облицовка от кожа, дърво и други материали. Освен това в интериора са поставени различни лога и значки, а златни акценти допълват визията.

Отвън са инсталирани много модификации, които значително променят вида на Mercedes-Benz SL. Каросерията е боядисана в червено с черни акценти. Също така на колата можете да се видят много хромирани елементи. 

 

Mercedes-Benz SL-2

 

Направени са много екстериорни модификации, включително допълнителни предни светлини, голямо крило и нов заден дифузьор. Отпред, над логото на Mercedes-Benz, може да се види друга значка, напомняща за Bentley. Друг акцент са червените джанти.

Тази кола очевидно се продава, ако се съди по надписа отзад. В тази конфигурация моделът идва с 5.0-литров, V8 двигател с мощност 300 к.с. Фейслифтът на модела е с 5,5-литров V8 на SL 500 с почти 390 к.с.


Mercedes-Benz SL-1

 

0 от 500