IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетте най-интересни китайски SUV, продавани в Европа

В списъка има модели с електрическо, хибридно и бензиново задвижване

Ерата на електрификацията донесе радикални промени в света на автомобилите, като това включва дори произхода на превозните средства, продавани в Европа. И покупката на китайски SUV вече не е лудост или рисково решение, а нещо, което изглежда напълно логично с оглед на случващото се на пазара.

Изданието Motor1 събра на едно място 10 китайски SUV, които са много интересни, защото отговаря на стандартите за качество, изисквани от европейските клиенти. Вярно е, че някои не са идеални поради някои недостатъци - особено в мултимедийните системи, но с малък компромис може да бъдат определени като разумна покупка, най-вече заради съотношението „цена-качество“.

10-те най-интереси китайски SUV, продавани в Европа (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Карам Навал хибрид.За цената няма такова качество на пазара.На пътя се държи много добре
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    рено фен ( преди 11 месеца )
    Непродаваеми таралястници.
  • #11
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    В Алибаба е пълно с електрички за 20к долара, искате или не китайците ще променят пазара и ще фалират някоя и друга нагла марка като Рено с тяхната сапунерка за 100к Рено Меган Електрик.
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до #9 ( преди 11 месеца )
    Карал съм Tang неколкократно. Последният път - при начално показание за оставащ пробег от 416 км (100% заредена батерия), след 25 км градско и 50 км по магистрала, оставащият разход беше 359 - т.е. падна само с 57 км. За Марвела нищо не мога да кажа, не съм го тествал, но колите на BYD си отговарят на обещанията на производителя. АТТО 3 показваше толкова по-малко пробег, колкото точно километри бях изминал.
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 3 ( преди 11 месеца )
    Абе кога си сядал в една от трите изобщо та пише глупости бе! Сръвнява по снимки! Мега яки били китайчетата! Карал съм Марвела, при супер спокойно каране едва изкара 300км, ако го бях намачкал на магистрала не знам и 200км дали щеше да изкара! Минали били Лексус и незнам си какво. Минали на реклами и фотошоп!
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Муахаха ( преди 11 месеца )
    Уиии Кофии 1 - ей тва добро име за марка и модел автомобил! С кеф бих дал 60 000 Евраки и по цял ден си викам Уииии Кофиииии!!!
  • #7
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Bandi ( преди 11 месеца )
    #2 Карат китайски защото данъците им са с 70% по евтини от вносни коли.Колите им също са с повече от 70% по евтини от вносните коли.Частите също.Сигурен съм,че до 2-3 години ще изпреварят всички БРАНДОВЕ и по качество и по цена,дори Тойота,Лексус,Мер,БМВ и Ауди.
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Joker ( преди 11 месеца )
    #5 Учудих се какво е това кафе,но тя наистина така се казва.Звучи като:пътят на кафето :-DСтранно име.странен SUV.Наистина на китайците им пожелавам успехи,ама #3 чак пък по добро и качествено от LEXUS дори не ме съмнява като #4,сигурен съм,че не е по качествено и добро от LEXUS.От Москвич АЛЕХus със сигурност е по качествена.
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Коко ( преди 11 месеца )
    При кафето да се шофира на PHEV е почти три пъти повече км от Лексъс и РАВ 4 плъгин. Също така са и с доста повече К.С.Трябва да минат 3-4 години за да се чете по форуми как са като качеството. Колата не е само дизайн. Купих едно Рено Талисман ,красив по дизайн,та си счупих главата. Празни приказки,всеки може,но и аз ще се радвам,ако изпреварят Тойота по качество и цени.
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Ел Техник ( преди 11 месеца )
    #3 И на мен тази много ми харесва,но за съжаление нямаме представа що за коли са.Това не са 5-10 годишни за да имаме обективна представа за качество.Та това да се пише,че е по добро от Лексъс е малко като тото.Ама дано са по добри,но ме и съмнява.