IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилните трендове, които дразнят най-много

Потребителите определено не приемат някои от модерните нововъведения в индустрията

Някои нови идеи в автомобилната индустрия се превръщат мигновено в класики, които издържат изпитанието на времето. Някои са ужасни веднага щом излязат или бързо се превръщат в такива, както карат хората да ги намразват.

В следващия списък са именно появили се в последно време автомобилни трендове, които хората определено считат за „гадни“. Той е съставен след допитване до читателите на изданието Thе Drive. Те е трябвало да посочат неща, които ги дразнят в съвременните автомобили и да аргументират своя избор.

Автомобилните трендове, които дразнят най-много (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Мен в новите автомобили ме дразни ВСИЧКО! Защото вече не са машини, направени от инженери с ясна и честна цел - да ти дадат свобода чрез движение. Сега са една колаборация от еко, маркетинг, мултимедия, политика...и движат, ама все по трудно, за свобода дума да не става. Заробват те.
  • #4
    21 rate up comment 1 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 1 година )
    Старт стоп и лейн асист дето са постоянно включени и особено дразнещи, всичките тия *** тъч скрийн, менюта , джой стикове , неща , които твърдо отклоняват вниманиетоЗначи не можеш да чатиш по телефона, докато караш, ама може да ровиш из менюто да си пуснеш отоплението на седалките или автопилота.Колата трябва да е проста за управление и обслужване, още малко ще ни карат на глоксове за всеки нов модел...безумието продължава,особено с електробангиите.
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    snaky ( преди 1 година )
    До 2: ако трябва да бъдем точни и тенденция не е българска дума, просто е по-общо приета.
  • #2
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мен пък ме дразни, като се налагат английски думи за да заместят българските, навсякъде и за всичко. Още в заглавието пишете за некъв тренд. Какво щеше да стане, ако бяхте написали тенденция ? Някой нямаше да ви разбере или си мислите, че това ще ви направи по-модерни ?
  • #1
    23 rate up comment 0 rate down comment
    4x4/16 ( преди 1 година )
    -копче като за фурната вместо скоростен лост-3 чифта фарове един върху друг, едни на бронята, едни по средата и едни на капака отгоре, все едно три коли са сплескали една връз друга-пластмасови калници-електрически със зареждане по 12 часа-СУВ с ниска предна броня, дето ще се ожули от бордюра, а иначе уж за офроуд-липса на броня, заменена с лесно наранима калпава пластмаса-излишни екстри в базовото ниво, които завишават цената