IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Смъртоносно кръстовище потвърди репутацията си наживо

Два автомобила се сблъскаха, докато репортер предаваше по телевизията (ВИДЕО)

Репортер на телевизия Fox5 се включи директно в ефир от кръстовище в Лос Анджелис, където малко преди това бързащ шофьор предизвика фатален инцидент и избяга от местопроизшествието. Злополучното кръстовище затвърди лошата си слава, като пред очите на зрителите стана нова катастрофа.


катастрофа


Репортерът на Fox5 - Джин Канг, разказваше пред камерата за скорошната трагедия. Съпруг, съпруга и двегодишен син пресичали пътя на пешеходна пътека. Всички коли спрели, за да пропуснат семейството, но един шофьор бързал и решил да заобиколи колите. Бащата в последния момент успял да забележи връхлитащият с пълна скорост автомобил, като избутал жена си и детето. Той обаче бил ударен и малко по-късно починал в болница.

Виновникът за инцидента избягал от местопроизшествието, без дори да спре, като полицията обяви награда от 50 000 долара за залавянето му. Докато репортерът разказваше тъжната историята, зад гърба му стана още една катастрофа, която, за щастие, не беше толкова драматична.



При ляв завой един от шофьорите не се е убедил в безопасността на маневрата и се е блъсна в преминаваща кола. И този път виновникът веднага избяга от мястото. Полицаите смятат, че виновникът може да е замесен в предишно престъпление, но този път той ще бъде открит лесно, защото при удара изпадна един от номерата на автомобила му.


0 от 500