IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво може да се обърка при доставката на ново Audi?

Вижте как радостното събитие за секунди се превърна в кошмар за купувача (ВИДЕО)

Покупката на нова автомобил определено е радостно и вълнуващо събитие. Ще се изненадате обаче колко бързо нещата могат да се объркат. За щастие, в този случай купувачът разполага с доказателство за това кой е виновен.


катастрофа


В една от социалните мрежи се появи видео, което беше качено в тематичната група „Идиоти с коли“ (нейното име казва всичко). И от записа става ясно, защо клиентът не бива да подписва документ за приемането на нов автомобил, преди да е взел ключовете и да е огледал всеки сантиметър.

Жител на Нидерландия решава да заснеме щастливия момент от пристигането на новото му Audi A3, за което е чакал дълго време. Колата е докарана с камион, като неговият шофьор паркира на ръба на пътното платно и започва разтоварването. Когато „операцията“ е почти приключила, нещата се объркват.



Шофьорът в Audi-то завива надясно, за да паркира автомобила, когато в него се удря моторист. Вината в случая е и на двамата – първият трябваше да се увери, че маневрата му е безопасна, но пък е трудно да си представи, че мотоциклетист може да се движи по тротоара.

Добрата новина в случая е, че човекът с мотора не изглежда да е ранен сериозно, въпреки че каската на главата му не е закопчана. Най-нещастен в случая е собственикът на удареното Audi, който ще трябва да чака доста време за ремонт или за нова кола.


0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Онуфри ( преди 1 година )
    земи тоя демич
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Мартин ( преди 1 година )
    В Белгия и Холандия до 50 сс имат ленти на тротоара с колоездачите. Така че много зависи къде е сниман клипа. https://bicycledutch.wordpress.com/2013/02/23/the-moped-menace-in-the-netherlands/
  • #8
    8 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 1 година )
    Моторист на тротоара е безумно. Както е безумно в София при изградена велоалея колоездачи да карат на скоростни булеварди. В такива случаи ако ги удари някой трябва вината изцяло да е на колоездач със съответна глоба защото на 1 метър от платното има велоалея. Аз со карам колело и не знам колко трябва да си зле за да предпочиташ да се буташ с колите вместо да си караш спокойно по велоалеята.
  • #7
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мотористът е виновен,мястото му е на пътя.На велоалеите и тротоарите е забранено за мотори и мотопеди.Тук във Швеция също има такива мотористи,които карат в забраненото.Всичките идват от страните със забрадките.
  • #6
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Ха ха ( преди 1 година )
    Явно няма голяма разлика между нидерландци и неандерталци!
  • #5
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Тонката ( преди 1 година )
    То пък аудито кола ли беше.
  • #4
    26 rate up comment 1 rate down comment
    carpe_diem ( преди 1 година )
    Не знам дали има държава в света, където да е разрешено на двуколесни да се движат по тротоара, еле пък мотор, така че не знам как шоферът на аудито може да носи някаква вина за каквото и да е...
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Егати тъ по то заглавие. Браво на редактора, ако има такъв де.
  • #2
    8 rate up comment 32 rate down comment
    хе хе хе ( преди 1 година )
    Само хуландец може да си купи недоразумениету хАлуди
  • #1
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ей това се казва лош късмет...