IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дрогирана шофьорка умишлено потроши десет паркирани коли

Следва кратко преследване 33-годишната американка е арестувана (ВИДЕО)

Представете си, че излизате от магазин в търговски център и виждате SUV да се блъска отново и отново в паркирани коли. Това се случи в Ориндж Каунти, Калифорния и заснето видео бе разпространено в социалните мрежи, съобщава Мotor1.

 

Жена удря коли

 

На кадрите се вижда как черен Nissan Rogue Sport се цели в паркирани автомобили, водачът превключва на предна и задна скорост и удря каквото му попадне пред очите. Оказва се, че зад волана е жена и няколко души опитват да я спрат, но неуспешно.

След агресията на паркинга „шоуто“ продължава с кратко преследване по магистрала и арестуване на 33-годишна жена, която спира в автомобила си в строителна зона край магистралата и е била задържана.



Идентифицирана е като Ариа Александра Мартин, като се предполага, че е била под въздействието на наркотици, но защо е блъскала колите на паркинга, не става ясно.

От полицията информират, че са пострадали 10 автомобила и макар не с огромни щети, разходите няма да бъдат малки. На агресивната жена е наложена гаранция от 25 000 долара.

 

 

0 от 500