IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е воланът на следващото Ferrari?

Италианците ще представят първия от четири нови модела на 16 март

Ferrari готви премиерата на нов модел, която ще се състои на 16 март. Италианският производител публикува тийзър в официалния си акаунт в intsgram, на който се вижда волана на новата кола.Според информациите до момента това ще бъде дългоочакваното Roma Spider. Засега от Маранело мълчат по въпроса, а в краткото видео автомобил не се вижда. Фокусът в него пада върху волан от въглеродни влакна.


Ferrari


Най-интересните „улики“ обаче са в звуковите ефекти, които напомнят цвърченето на щурците и шума на вятъра при високи скорости. По този начин Ferrari сякаш ни казва, че следващият му модел ще ни позволи да чуваме по-добре звуците на природата, може би спускайки покрива през лятна вечер.

За момента единственото, което подсказва предстоящия дебют на Roma Spider са снимките на маскиран прототип, направени в края на миналата година. Новият модел ще получи 3,8-литровия битурбо V8 двигател, предлаган на купето, но няма да замени Portofino M.

Въпреки че двете коли имат много сходно позициониране по отношение на цена, размер и двигател (Portofino M също има V8 с 620 с к.с.), Ferrari може да предложи двата модела поотделно.

Ако приемем, че предстои премиерата на Roma Spider, това ще е първият от четирите нови продукта на марката, които ще видим до края на годината. В Маранело работят над нова версия на SF90, която е предназначена само за писта и ще развива над 1000 к.

В процес на подготовка е и наследник на 812, който ще получи V12 двигател. Последният модел обаче си остава загадка. По всяка вероятност става въпрос за нова лимитирана серия Ferrari от типа на Monza SP1 и SP2 и Daytona SP3.


0 от 500