IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гневни шофьори демонтират мантинела, за да избягат от задръстване

Необичайната случка се разиграва на магистрала в Аржентина (ВИДЕО)

По пътищата може да се видят какви ли не странни случки, а за една такава реакция на гневни шофьори, които демонтират мантинела на магистрала, за да избягат от задръстване, се разбра от клип в TikTok, публикуван от потребителя @leanpaz0.

 

Разглобяване на мантинела

 

Случката е на аутобан в Аржентина между столицата Буенос Айрес и град Росарио. Няма много информация за това колко дълго са чакали хората на пътя, но от кадрите, заснети от шофьор на камион, се вижда огромно задръстване.

Очевидно изнервени и гневни от дългото чакане, а и виждайки близък второстепенен път, на двама души от автомобил, спрял в аварийната лента, им хрумва „гениалната“ идея да стигнат до него, пресичайки тревата.

 

Разглобяване на мантинела-1

 

За да реализират бързия план тези хора вадят инструменти и подпомогнати впоследствие от друг шофьор, демонтират част от мантинелата и то много бързо. И успешно напускат задръстената магистрала...

През намерения „изход“ се промушват още два автомобила, след което видеото спира. Твърде вероятно е и още коли да се възползвали от късмета да бъдат на точното място.



Публикацията в TikTok предизвика множество реакции на двата полюса. Отбелязва се колко е добре човек да има винаги инструменти в колата, макар че за такъв повод едва ли някой си е представял, че ще му трябват.

 

 

0 от 500
  • #5
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Навремето Тракия беше направена само до Стара Загора и лятото в голямата жега стана зверско задръстване от Бургас към Петолъчката, та не издържах и минах през Лозенец, Ямбол и до магистралата на Оризово съм карал само по третокласни пътища, беше уникално, от време на време разбити пътища ама на главния път беше същински ад и се радвах че се отървах.
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Браво,
  • #3
    2 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    каквито хората такава и държавата никой не ви е виновен за свинщината в която живеете
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Ами затова Сърбия е добре да се избягва, ако е възможно. Сърбите са една голяма дупка по пътя между западна и източна Европа. А подобно приключение около Карнобат. Задръстване с часове заради катастрофа. Едно равно поле ама се вижда и един черен път, ама хубав прав равен. Първо няколко джипа , после и другите юруш. Ама колата се напълни със сено или слама.Щото тогава нямаше климатици. Прозорците отворени. Няма сила , която да ме задържи с часове на лятното слънце.
  • #1
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    В Сърбия на границата преди Калотина съм чакал 8 часа в задръстване лятото. Абсолютен кошмар. Ако имаше такъв вариант там с кеф щях да го направя. А наглите сръбски полицаи бяха завардили обходните маршрути и насочваха всички коли в задръстването нарочно. Навигацията ми показа задръстването и исках да изляза от магистралата, за да мина през друг граничен пункт. Да, ама не. На отбивките не пущаха. Само който не е бил 8 часа в жегата на 35 гр. не знае какво е това нещо да си в подобно задръстване.