IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Баща потроши BMW-то на сина си, за да му попречи да кара пиян

Радикалните действия на родителя предизвикаха противоречиви реакции

Това е една от най-странните истории, свързани с автомобили, за които ще научите. Перфектно BMW 3-Series Coupe (E92) беше потрошено, но не при инцидент, а от баща, който не намери друг начин, за да попречи на сина си да кара пиян.


потрошено BMW


След като не успял да убеди сериозно почерпения си наследник да му даде ключовете от колата, бащата взел нещата в свои ръце. С помощта на кирка то изпочупил стъклата и каросерията на луксозното спорно купе, което е доста радикално решение (можеше, например, само да спука гумите).

Странният инцидент се е разиграл в Северна Испания, съобщават местни медии. Жители на Логроньо (столицата на провинция Ла Риоха) се обадили в полицията, за да съобщят за вандалския акт. При пристигането си служителите на реда видял джип да напуска място на произшествието. Малко след това друга полицейска кола спряла въпросния автомобил, зад чийто волан бил бащата, а на седалката до него спял пияният му 32-годишен син.

Бащата направил пълни признания, като разказал, че се е скарал със сина си. След като не успял да му вземе ключовете, той го убедил, че ще го закара до колата. Там с помощта на кирка потрошил спортно купе (Е92), което е произведено през 2013 г. То е последният вариант на модела, преди той да стане 4-Series.

Засега липсва информация за наказанието, което ще понесе бащата, чийто действия предизвикаха противоположни реакции. Като цяло обаче историята има щастлив край, защото управлението на мощна спортна кола под въздействието на алкохол може да има доста по-сериозни последици от няколко счупени прозорци и вдлъбнатини по купето.


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Rap Music ( преди 1 година )
    https://youtu.be/Bmm-hEcW92w
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Rap Music ( преди 1 година )
    https://youtu.be/Bmm-hEcW92wHip Hop за фенове
  • #7
    13 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Ти вярно ли реши да си правиш майтап със смъртта и очакваш да проявим чувство за хумор по тази тема? Един ден като имаш син и някой говори за смъртта му си припомни тази тема и ако имаш желание се шегувай с живота му. Аз не смятам да проявявам чувството си за хумор точно по тези теми и винаги ще бъда изключително сериозен.
  • #6
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Онуфри ( преди 1 година )
    Нарочно написах коментара за да видя колко човека имат чувство за хумор... До тука 0. Не се учудвам. Отдавна у българина няма такова чувство :)
  • #5
    18 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Поука човек си взима, когато изпитва силни емоции. Синът дали ще забрави някога тази случка, както е забравил десетките скандали по темата? Дали следващия път когато пийне ще посегне към ключа на следващия си автомобил, ако си представи предишното си bmw и си представи че баща му може да се появи отнякъде? Хайде стига сте поставили някакви ламарини над живота на синовете си! Адмирации за постъпката на бащата. Има добре изградена ценностна система и поставя важните неща на първо място!
  • #4
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Това трябва да направят бащите на всички *** с подарени скъпи БМВ ца и такива на кредит които са извън възможностите им.И на такива с квадратни глави и качулки
  • #3
    6 rate up comment 32 rate down comment
    Онуфри ( преди 1 година )
    Не знам какво да кажа, но бащата, макар и трезвен е мозъчно по-неадекватен от пияния му син. Вземи му ключовете, ако си толкова голям *** - спукай гумите ( макар че примерно при шеф Токев такива неща не помагат :D ) Ама да потрошиш хубавото купенце с предлог, че сина е пиян...по-скоро тати е искал купето и тайно е завиждал на синчето. Накрая си е казал : ето удобен момент да потроша проклетата кола, която никога явно няма да притежавам и да си избия комплексите по този начин.
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    какво му е виновна колата да беше потрошил кирката в главата на сина си
  • #1
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "С помощта на кирка то изпочупил..."; "При пристигането си служителите на реда видял джип ...."- това може да е "най-странната история", а ти си най-неграмотния драскач!