fallback

Ferrari отряза милионер заради... анцуг

Бивш бодигард на Майкъл Джексън твърди, че дилър на марката не му обърнал внимание

Бившият бодигард на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън - Мат Фидес, обвинява дилър на Ferrari в социалните мрежи, че персоналът в автокъща Dick Lovett в Суиндън (Великобритания) го е пренебрегвал в продължение на 20 минути, защото е бил облечен с анцуг.

 

 

Всеизвестно е, че Ferrari се интересува и подбира клиентите, като се стреми да поддържа репутацията си и предпочита купувачите да не модифицират колите си наред с други правила, освен ако не е в оторизиран сервиз или промените са фини и елегантни. Но сега Фидес обвинява дилъра, че показва пристрастие към клиентите още преди да са „отворили портфейлите си“, информира Аutoevolution.

43-годишният Мат Фидес не е популярна личност, той е майстор на бойните изкуства и предприемач. Известен е най-вече с това, че е бил бодигард на Майкъл Джексън, което очевидно му е помогнало да спечели около 120 милиона паунда с верига от училища по бойни изкуства.

 

 

И така, какво купува някой с толкова пари? Ferrari, разбира се. Поне се опитва да купи. Мат и неговата 29-годишна съпруга Моник имали намерение да вземат не един, а два автомобила. След като влезли в шоурума обаче, според техните твърдения, около 20 минути никой не им обърнал внимание, а били сами в помещението. И причината била неговото облекло - анцуг. След като Моник потърсила помощ и персоналът разбрал кой е той, тогава променили отношението си и го обгрижили, но и Мат направил същото – сменил решението си.

„Не се обличам много добре, нося анцузи през 99,9 процента от времето, защото съм фитнес човек, това съм аз – заявява Мат Фидес. - Можех да разбера, ако бяха заети, но ние бяхме единствените вътре. Вероятно има много губещи времето си хора, които просто се появяват, правят няколко снимки в колите и след това си тръгват. Мисля, че като ме видяха с анцуг, вероятно предположиха, че това правя и аз. Ако се бях появил с костюм и вратовръзка или бях с 20 години по-стар, вероятно щеше да е различна история. Или ако бях влязъл с Майкъл Джексън навремето. Бях готов да пръсна между 400 000 и 500 000 лири за две коли.“

 

 

Адриан Бърк, мениджър в салона, казва: „Мога да потвърдя, че г-н Фидес посети нашето представителство. При пристигането си той първоначално беше посрещнат от нашия домакин и след кратко забавяне, поради високите нива на трафик в шоурума, човек от нашия екип по продажбите говори с него за избор от гамата автомобили. Dick Lovett се гордее да поддържа постоянно високо ниво на обслужване на клиентите и за всеки, който посети нашия шоурум, независимо от външния вид или облеклото."

Мат Фидес, който живее в Тивъртън, Югозападна Англия, е купувал Ferrari от същото представителство, когато е бил на 29 години, като тогава е избрал Ferrari 360 Spider. Сега той не разкрива към какъв модел се е насочил, но след първоначалния шок е гледал сиво Ferrari SF90 Stradale и се е качил във Ferrari 458 Spider.

 

 

fallback
  • #32
    Белла ( преди 1 година )
    До г-жата с темата "анцуНг"Правилното е анцуНг/анцузи.90те години дойдоха едни неграмотни "демократи," чудеха се какви мизерия да сътворят и пренаписаха бг история, граматика и култура. С две думи скапаха всичко.Затова днес никой не знае български. Aко започнете да превеждате с гугъл ще срещнете много бг думи ,които се използваха до дегр
  • #31
    Мм333 ( преди 1 година )
    Много е интересно отстрани да четеш коментари на хора ,които нямат пари за Ферари ,но се престерават в показване на знания ,какво трябва да правят тези ,които имат пари ако решат да си купят такова.ОООО,свещенна простотийо!
  • #30
    Иван ( преди 1 година )
    Сигорно е дошъл със тротинетката.
  • #29
    Не Ферари Фен ( преди 1 година )
    Може да имаш пари за Ферари, но мозък незная дали може да се купи от накъде все още.... Бил спортна натура, ами да си ходи пеша или, ако е много Спортен да си купи накой маунтин байк....
  • #28
    анонимен ( преди 1 година )
    Е какво се напъвате с тия анцузи.Ако продавате нещо което струва един два милиона лева и пред вас застане един нормално облечен мъж и друг който прилича на чакащ на опашка за безплатна вечеря (да в англия по анцунг всекидневно ходят разни бездомници и улични гангстери) кой мислите че ще си купи вашата стока ? Тоя с анцунга на разпродажба или нормално облеченият.Не разбирам какво се опитвате да докажете-че когато човек има пари трябва да ходи с дрехи купени от кошът за социално слаби?
  • #27
    анонимен ( преди 1 година )
    Да ви хрумва този как си изкарва милионите? Да ви хрумва защо футболистите задължително ходят с да речем audi на тренировка и ако идват с ферарито ги глобяват? Да не мислите, че много им харесва да карат евтино audi, когато имат макларън ferrari и lamborghini и още няколко подобни автомобила в гаражите си? Смятате ли че Guess са платили стотинка за рекламата която им направиха в тази статия? Дали пък това не е гениална маркетингова стратегия, подобна на счупеното нечупливо стъкло на един пикап?
  • #26
    Бай Пешо ( преди 1 година )
    Дилърите са тъпо племе. Преди време бях отишъл в шоурума и исках да разгледам новият тогава Range Rover Evoque. Никой не ми обърна внимание, защото спрях на паркинга с 30 годишен автомобил. А бях се навил за подарък на член от семейството ми, въпреки лошата слава на тази марка.
  • #25
    бъчваря ( преди 1 година )
    Това ми напомня един случай с познат, който отива с чанта пари на някакво изложение в София за камиони и иска да купи. Само че с анцунг. Едва ли не му се присмиват, а той накрая им казва-исках да купя от вас, но отивам на съседния щанд...та така с анцузите. Сетих се и за една случка на паркинга на Кауфланд. Някакъв с анцунг и джип за няколко стотин хиляди, отвори вратата и хвърли хартийка. Това е на другия полюс, не знам дали и тоя бодигард не е неговия тип, да си хвърля хартийките през прозорец
  • #24
    Майкъл Фелпс ( преди 1 година )
    Аз си хода по бански по улиците и шоурумите, все пак това ми е професията, прав си е човека да се сърди
  • #23
    Ами ако ( преди 1 година )
    Беше влязъл с полусмъкнат анцуг и потник 3 размера по-голям, известен Рапър... Как ли щяха да го посрещнат. Може би ще го помолят да се преоблече преди да му вземат парите!!!... Или по-скоро ще го помолят за автограф и снимка преди да си вземе поредната играчка.
fallback
Последни