IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се отблизо с новото Subaru Crosstreck

Кросоувърът получава промени в дизайна, но запазва двигателите си (ВИДЕО)

Като част от автомобилното изложение в Чикаго 2023 г. беше представена актуализирана версия на модела Subaru Crosstrek за американския пазар. И ако информацията за външния вид беше известна по-рано, сега за първи път бяха разкрити техническите характеристики на новия продукт.


Subaru Crosstrek


Автомобилът за моделна година 2024 запазва характерния стил на марката, но получава по-малки фарове и по-широка предница. По отношение на общите габарити впечатление прави дължината, която вече е 4480 мм , което е с около 15 повече от стария Crosstrek.

Под капака на Subaru Crosstrek 2024 има добре познатият ни двулитров опозитен четирицилиндров двигател с мощност 152 к.с., както и 2.5-литров боксер двигател с мощност от 182 к.с. В основата на всички модели е задвижването на всички колела и роботизираната трансмисия Lineatronic CVT.


Subaru Crosstrek


Също така стандартното оборудване вече включва пакета за подпомагане на водача Subaru EyeSight, който преди не беше наличен за някои версии. Вътре в базовия Crosstrek шофьорите ще намерят седем инчова сензорна мултимедийна система, която се характеризира с подобрени функции.

Предлага се и опционална информационно-развлекателна система с 11.6-инчов сензорен екран, като интересното при него е, че е с т.нар. портретна ориентация. Очаква се Subaru да предложи изобилие от аксесоари за Crosstrek, което ще са основно ориентирани към офроуд възможностите на колата.



0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Петела ( преди 1 година )
    Защо ми се струва,ч това е претоплена манджа. Тази "статия"вече беше публикувана веднъж. Толкова ли няма новини от автобранша,че публикувате стари или не ви се търси. За хляба трябва да се трудиш уважаеми!
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    mgs ( преди 1 година )
    Страхотна кола, карам вече втора от този модел.
  • #8
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Martig ( преди 1 година )
    Колата е супер, карам аутбек, това е доста по малко. Като цяло Субаро е супер практична кола с доста висока оценка по безопасност.
  • #7
    0 rate up comment 11 rate down comment
    ili ( преди 1 година )
    Страшна грозотия е това.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Аз карам xv. Супер си е на мен ми трябва повдигнато комби. Само скоростната кутия е особена, но това не е Импреза за да се състезавам по пътищата. Просто може да отидеш на места където леки коли и паркетници и трудно стигат.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    #3 на повечето?
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    факт ( преди 1 година )
    В Европа модела е познат като Subaru XV .
  • #3
    0 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    на кой му трябва повдигнато комби
  • #2
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 1 година )
    1 не, Форестъра си е СУВ, това е кросоувър, нещо като повдигната Импреса. Това е вече 3та генерация на модела ако се не лъжа. Но като просвет си е доста близо до Форестър. Със задвижване на всички колела, боксерен двигател и системите за подпомагане на водача и сигурност е доста добра оферта, но за съжеление дилърите в скъпата родина ще му "праснат" цени като за премиум автомобил!
  • #1
    1 rate up comment 6 rate down comment
    вече и аз не знам ( преди 1 година )
    Това явно трябва да е наследника на Форестър ?