IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите представителни автомобили на старо

Тези 10 модела все още се противопоставят успешно на SUV-манията

Въпреки огромния ръст в популярността на SUV през последните няколко години, традиционните представителни автомобили от висок клас все още са изключително популярни сред купувачите. В края на краищата, те се развиват непрекъснато и определено са покупка, която си заслужава.

За щастие, купувачите на употребявани автомобили на високо ниво също могат да се възползват от техните високи стандарти. Само на няколко години цялата тази фантастична технология, да не говорим за интелигентния външен вид, комфорта, привлекателността на водача и ежедневната употреба, започва да се предлага на много разумни цени. Ето 10 такива коли, събрани на едно място от британското издание WhatCar?

Най-добрите представителни автомобили на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 0 rate down comment
    вот дъ фак, мада фак ( преди 1 година )
    Интелигентния външен вид?!
  • #6
    17 rate up comment 1 rate down comment
    иван ( преди 1 година )
    ягуар , шкода ауди , бмв , алфа , мазда в един ред хахаххах ? Вие сериозни ли ?
  • #5
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Фаоветата са си направили класация и са изключили колегите от Щудгард. Сложили са бмв и алфа за шарения, понеже там с возията не могат да им се хванат, което е ясно на всички и няма какво да се преструват,, а Ягуара като му видиш продажбите става ясно че не е играч. Иначе за Аудитата най лъскавите описания, не че колите не са им мн добри. Просто си личи кой е поръчвал музиката, трябвало им е бустър на продажбите на А4, че Серия3 и Ц-класата са доста по напред в момента. А и при джипките са назад
  • #4
    20 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    БМВ-то става да хвърли двигател на 80 хиляди километра! Нито има комфорта и возията на Мерцедес, нито превъзходните двигатели и качество на Ауди! За пътища с над 5 см сняг също са неприложими, в общи линии като позитив има прекрасно спортно поведение, но за хубави пътища, а не за България!
  • #3
    22 rate up comment 1 rate down comment
    до Факт ( преди 1 година )
    Няма как шумоизолацията, удобните кожени седалки с 100 посочно настройване и меките покрития тежат. Няма такова животно като лек луксозен автомобил. За това ми е смешно като някой го пишат хем много спортен хем много луксозен.
  • #2
    10 rate up comment 29 rate down comment
    Факт! ( преди 1 година )
    Пак янкакви скапъни немски кошници.Два тона джелезу едвам набира нимой слезни под 10 сек на 400 метра бавну грозну смешну и само ми го набутват.А ми другари немски инджинери просто колите ви НЕ стават.
  • #1
    16 rate up comment 35 rate down comment
    Патурко ( преди 1 година )
    От всички само БМВ-то става! Всичко друго е скучна ширпотреба за клошари!