IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-честите грешки, които допускат дори опитни шофьори

Много от тях могат да бъдат избегнати по елементарен начин

Голяма част от шофьорите, дори такива със сериозен стаж зад волана, смятат, че натрупаният през годините опит ги е направил едва ли не безпогрешни. Това обаче съвсем не е така, предупреждават експертите от WhatCar? Те посочиха кои са най-често срещаните грешки при шофиране, както и как те трябва да бъдат коригирани.
  
 
Най-честите грешки при шофиране (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    20 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хм, и как автора на този бълвоч реши, че опитните шофьори ги допускат тези грешки? Да, някои сигурно ги допускат, но това показва, че не са опитни. Стажа зад волана и опита са различни неща. Познавам хора с над 20 годишен стаж, като шофьори, които са неопитни дотолкова все едно са изкарали к0рса онзи ден. Особено повечето жени са трагедия. Много от тях са с дълъг стаж и са с огромно самочувствие от този факт мислейки си, че могат да карат. Това самочувствие ги подлъгва често...
  • #3
    19 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пак изсмуккана от пръстите статия. Прилича на книгите "как да се отглеждат деца" , ама написани от хора, които никога не са имали дете. Оптините, тези неща, ги знаят вероятността да направят някоя грешка е в пъти по малка от "новобранец" или неделен шофьор.
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Лъжлив Съби ( преди 1 година )
    Само ненормалник, бил той със стаж или без стаж зад волана, може да допусне тази грешка! Обикновено това са водачи които след като тръгнат на път, си нямат представа какво се случва в автомобила или извън него! Поради тази причина, те представляват опасност за движението по пътищата!
  • #1
    46 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    И може би най-важната грешка, която обаче ми я каза жена ми: другите участници нямат твоите реакции и навици, затова като караш, трябва да се съобразяваш с уменията на другите!