IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-честите грешки, които допускат дори опитни шофьори

Много от тях могат да бъдат избегнати по елементарен начин

Голяма част от шофьорите, дори такива със сериозен стаж зад волана, смятат, че натрупаният през годините опит ги е направил едва ли не безпогрешни. Това обаче съвсем не е така, предупреждават експертите от WhatCar? Те посочиха кои са най-често срещаните грешки при шофиране, както и как те трябва да бъдат коригирани.
  
 
Най-честите грешки при шофиране (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Истината боли ( преди 1 година )
    Бабини трънкини, използва се само, за бързо затопляне или охлаждане на салона и да не се пълни с излишни миризми от шахти и пушещи автомобили.
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пълна тъпотия.Няма нищо общо със шофирането.
  • #12
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хубаво е да има такива статии и да се четат , даже винаги да има колеги които всичко си знаят! И най -опитните плувци могат да се удавят .
  • #11
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    Щом ние, опитните шофьори допускаме тези грешки, не ми се мисли за неопитните!.....Иначе, най голямата допускана грешка е да си въобразяваш, че автомобилът ще направи това, което си представяш, че ще направи. Не! Ще направи това, което ти правиш и то не отвъд границата на физичните закони. Шофирането не е Плейстейшън.
  • #10
    19 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Абсолютно съм съгласен с написаното! И тъй-като се отнася за безопасността, ми се иска да попитам: Всички тези тАлАвизори, дето ги нахакаха по колите, те безопасни ли са? Скоро ще има много "Кацнали на едно дърво" заради тях!
  • #9
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Добра е статията...аман от хейтъри,***!
  • #8
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Най-грубата грешка е даване на газ и минаване на "портакал" както и тръгване рязко когато сте първа кола на зелено, доста често двама такива индивида се затриват взаимно.
  • #7
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Цимбала ( преди 1 година )
    Петърчо, сега ще ти обясня разликата между краставиците и доматите. Краставиците за разлика от доматите, които са кръгли и червени, са продълговати и зелени. Схващаш ли тънката разлика? Хайде, бъди жив и здрав!
  • #6
    14 rate up comment 12 rate down comment
    САЩ мозъци ( преди 1 година )
    Личи се, че статията е приписвана от американско издание - понеже там има доста метално неполноценни хора, които шофират, точно на такива трябва да се каже, например, че стъклата ще се изпотят при вътрешна циркуляция на въздуха.
  • #5
    41 rate up comment 1 rate down comment
    elib ( преди 1 година )
    Още нещо много важно. Без значение колко сте религиозен, пускайте мигачите.