IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Avensis на старо – какво да очакваме

Просторният салон и големият багажник за сред предимствата на седана, който обаче крие и някои неприетни изненади

Третото поколение Toyota Avensis (2008-2018 година) не беше толкова успешно колкото своите предшественици, но въпреки това този модел се радва на стабилно търсене на пазара на употребявани автомобили. В моделната гама той заема място между Corolla и Camry, които в крайна сметка го направиха ненужен и Toyota го изпрати в историята, без да предложи негов директен наследник.

Toyota Avensis на старо – какво да очакваме (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #14
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Моти ( преди 1 година )
    И друг коментар.Въпросния Авенсис го имам от март 2018 година и е на 150 000 км.Сервиз е посещавал единствено за ТО и нищо друго.Въпреки че е голяма и комфортна кола , следен разход от 7.3 л/км. - но когато шофира съпругата , при мен се качва на 7.8.
  • #13
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Моти ( преди 1 година )
    До #8 #10 - защо си позволяват да коментирате автомобил , който не сте карали.От къде Ви е информацията , макар че тя винаги е индивидуална , може да сте попаднали случайно на лош или добър автомобил от съответна марка.Бих си позволил да коментирам единствено нов и стар автомобил , защото съм карал и двата.От 16 години карам само нови коли , забравил съм за мазната физиономия на автомонтьора , който ми обяснява че не бил проблема в току що смесената част , а в друга.
  • #12
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тойота ленд крузер е кола на ООН и в Дубай и близкия изток цепят по продажби. А тука тарикат с 15 годишно БМВ без екстри ще седне да ти обяснява за премиум. Стига по сериозно гайс. Лексус със хибридите са уникални машини, онзи ще ти обяснява как не може да се приспособи към новото Ел време.
  • #11
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 2: Викаш любимата ти Тесла която си виждал само на снимка ще мине Тойота и Фолксваген по продажби?
  • #10
    4 rate up comment 22 rate down comment
    Луд ( преди 1 година )
    Тия тойоти много ги хвалите! Обикновена кола и нищо повече! Имам познат с корса и му е на 570 000км! Таксита на по повече км и то някви дачии, ако изкарват над милион км тогава ги хвалете тия здрави коли
  • #9
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Всичко е до късмет едни реват срещу ВАГ други срещу БМВ или Тойота. Факт е че всяка марка си има добри и лоши серии я на двигател или скорости или нещо такова.
  • #8
    12 rate up comment 43 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Чета за уж най-здравите автомобили - Тойота, и като сравня с моя дръглив Опел Зафира на 300 000 км. , то се чудя кое им е здравото на тойотите!?
  • #7
    9 rate up comment 45 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "ми е типична за хора със служебни коли" - Тойота в БГ съществува ОСНОВНО от продажба на служебни коли. Я се запитай да не си ти този с грешното разбиране? Пък и тръгнал Тойоткаджия да ми говори за неща като имидж и тарикати? Та вие сте най-безличните и нали точно вие се мислите за нещо повече, твърдейки (в изблик на доста комична самозаблуда), че карате най-качествените коли?
  • #6
    53 rate up comment 9 rate down comment
    r ( преди 1 година )
    Имам този Авенсис 3 купен 2018 чисто нов. Никога нищо не съм пипал, освен смяна на масло и обслужване по гаранция, гони вече 200 000 км. Преди това карах предишния Авенис 11 години, пак купуван чисто нов и с него само смяна на масло. Относно вкусът за дизайн и естетика, аз например не мога да си представя да карам skoda, тази марка ми е типична за хора със служебни коли и ли за такива, които си мислят, че карат премум марка и "забраят" да дават мигачи мислейки се за модерни тарикати.
  • #5
    9 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Демферна шайба на 33 000 км / още беше в гаранция колата /