IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Леонардо ди Каприо

Холивудската звезда е любител на хибридите, но първата му кола е Mustang от 60-те години

Леонардо Ди Каприо посрещна новата 2023 година на яхта край Сейнт Бартс в компанията на млада дама. Това е най-актуалната светска новина около 48-годишния актьор, който изглежда има връзка с 23-годишния модел Виктория Ламас, която е дъщеря на друг холивудски актьор – Лоренцо Ламас.

 

Screenshot 2023-01-06 084812

 

Папараците преследват знаменитости като Ди Каприо, но той като цяло е потаен. Тази негова черта се проявява и в избора му на автомобили. Първата кола на Ди Каприо е V8 Mustang от 60-те години на миналия век, когато той е твърде млад и както признава пред Top Gear е „можел да издуха всеки на пътя“.

В гонката с папараците е сниман навсякъде, но не и в най-новите McLaren, Ferrari или Lamborghini. Засечен е, например, да шофира Porsche Cayenne, но както стана ясно, той е от актьорите, които не обичат много да показват личното си пространство. Сarbuzz надникна в гаража на Леонардо отдалеч, вижте колите на актьора.

 

Любимите коли на Леонардо ди Каприо (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500