IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Лучано Павароти

Оперният певец е бил фен на италианските автомобили, но притежава и германски

Кои са любимите автомобили на един от най-успешните тенори на всички времена – Лучано Павароти? Естествено са от родината на оперния певец – слънчева Италия. По-точно, става дума за град Модена в провинция Емилия-Романя. 


Лучано Павароти


Още в детството на младия Лучано сърцето на бъдещия тенор, наред с други неща, е увлечено не само от пеене и момчешки приключения, но и от такъв антипод на природни пейзажи като мощни и шумни коли. Той е привлечен от звука на работещ двигател и вината за това е ухото му на музикант. През целия си живот Павароти е проявявал истински интерес към този звук, особено когато става въпрос за V8.

Спечелилият световно признание Павароти е роден в Модена на 12 октомври 1935 г., а именно в този град се намира централата на Maserati. Големият тенор съвсем очаквано е поканен за ролята на посланик на марката. Е, как може италианец да откаже на сънародниците си? И Лучано има няколко различни модела от тази марка. Но има и напълно неиталианска кола.

Любимите коли на Лучано Павароти (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500