IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звезда от Холивуд има колекция от над 200 автомобила

Актьорът Джереми Ренър държи машините си в ранчо в Невада

Звучи като клише, но е факт – много знаменитости обичат да притежават автомобили. Малко от тях са истински колекционери и ценители, като мнозинството си купуват поредната кола, най-вече защото могат да си я позволят.


Джереми Ренър


Номинираният за „Оскар“ за ролята си във „Войната е опиат“ актьор Джереми Ренър прави изключение от това правило. Холивудската звезда обича да купува и ремонтира стари превозни средства, които след това задържа за себе си. Колекцията му включва не само леки автомобили, но и също така пожарни коли, линейки и други машини.

Ренър притежава повече от 200 превозни средства, които държи в новия си дом, който се над езерото Тахо. Актьорът предпочита да прекарва повечето си време в ранчото, което нарича „Невадахоум“, като неведнъж е споделял, че ще живее там, след като се оттегли напълно от киното.


Джереми Ренър


Според холивудската звезда, в колекцията му има 30 пожарни коли, които са напълно годни за работа. Ренър притежава и няколко машини за разчистване на сняг, като те също са напълно функциониращи. Актьорът има слабост към линейките и автобусите. В неговите ръце те се превръщат в мобилни ветеринарни клиники, а също така в малки същи, мобилни бръснарници и заведения за хранене, както и в подвижни фитнес-зали.

Ренър очевидно е добър с ръцете си, като никога не е криел, че актьорството е втората му работа. Преди да стане световна знаменитост, той е работил във фирма, която преустроява къщи, изкарал е курсове за пожарникар и си е изкарвал хляба като гримьор. А едно от нещата, които никога не би направил, въпреки че е милионер, е да създаде собствена марка текила, както сториха някои от колегите му в Холивуд.


Джереми Ренър


„Купих цял куп пожарни коли. Така че майната ви, Райън Рейнолдс или Джордж Клуни, или който и да е. Ще дойда да гася огъня във вашата ферма за агаве“, шегува се актьорът.

0 от 500