IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Възрастен мъж обърка педалите и влетя в автомивка

При инцидента няма сериозно пострадали освен самото съоръжение (ВИДЕО)

Шофьор обърка педалите на автомобила си, като натисна газта вместо спирачките и така причини тежък инцидент, съобщава Motor1, като се позовава на телевизия BABC.


автомивка катастрофа


Произшествието е заснето от охранителните камери на автомивка в окръг Монтгомъри (щата Мериленд). Според служителите на автомивката 77-годишният шофьор на сребрист седан Toyoya е дал газ вместо да спре на бариерата, в резултат на което колата е влетяла в сградата и се е преобърнала.

При инцидента няма сериозно пострадали, но шофьорът на автомобила е останал блокиран в него около час и половина, преди екипите на „Спешна помощ“ да го извадят. Мъжът е откаран в болница с наранявания по крака, като лекарите оценяват състоянието му като „стабилно и безопасно“.



Нещастната Toyota обаче е получила повреди по предната част и вероятно ще се наложи да бъде бракувана. Най-тежки за последствията за автомивката, която е сериозно потрошена и ще се нуждае от ремонт. Нейният собственик изрази притеснения относно възстановяването на оборудването, но е доволен, че няма сериозно ранени при инцидента. И е оптимист, че с помощта на клиентите бизнесът му отново ще потръгне.


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Мен ми се чини ( преди 1 година )
    От видеото по скоро си мисля че спря на бариерата за да си пусне пропуска, но тъй като не беше достатъчно близо отвори вратата и освободи крака си от спирачката без да е "изключил от скорост" и автоматика набра по правата.
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако беше отишъл да покорява най-близкия Вихрен, нямаше да има проблеми
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    На 77-разходки в парка.
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Хахаха ( преди 1 година )
    Пак оризарчета или псевдоеколози. Не научиха ли разписанието на автобусите поне.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Абе то нищо не му пречи да каже че си е бил инсталирал автопилот от Тесла, за да мине по-лесно. Виж всички собственици на tesla колко лесно се разминават! Пък и стават известни в цял свят защото нито една медия не пропуска новината какво е направил този път автопилота.
  • #1
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Последния Софиянец ( преди 1 година )
    Щом не е Тесла на автопилот , то значи новината не е интересна. А ако беше Тесла , колхозници , и камилари щяха да разнесат новината