IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво става, когато не можеш да овладееш мощта на Lamborghini?

За броени дни неадекватни шофьори разбиха два суперавтомобила (ВИДЕО)

Покупката на суперавтомобил Lamborghini изглежда за някои хора е по-лесно от това да се управлява такъв мощен суперавтомобил, става ясно от поредното видео, разпространено в социалните мрежи.

 

Lamborghini - катастрофа

 

Клипът е публикуван на страницата на HK (Hong Kong) Cam във Facebook и е заснет от следващия италианската кола автомобил. Както се вижда шофьорът на Lamborghini Huracan Performante, което е с мощност 640 к.с., на два пъти „настъпва мотиката“.

Първо той ускорява при изпреварване, допуска занасяне и се удря в бордюра, но продължава. След това вместо да намали скоростта и „укроти“ машината, следва ново ускорение и този път „понесе“ със себе си ван в стената.



За късмет няма пострадали хора, но за колите не е така. Очевидно обаче харчовете за синьото Lamborghini не могат за се сравняват с тези на микробуса.

Преди броени дни – точно на 30 декември в социалните мрежи се появиха снимки и от друг инцидент с Lamborghini Huracan. Този път е в Швейцария, където неадекватен в буквалния смисъл 32-годишен швейцарец е наел суперавтомобила и е пътувал от Цюрих до Берн заедно с още един човек.

 

Lamborghini-Huracan-Swiss-Crash-1

 

Близо до град Зур шофьорът губи контрол и излиза от пътя. При пристигането на полицията от кантона Ааргау е установено, че водачът е бил солидно пиян. След инцидента шофьорската му книжка е отнета, щетите по суперавтомобила за сериозни, но возещите се в него не са пострадали.

 

 

0 от 500