IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

18-годишен автотърговец размаза BMW в къща

Младият продавач блъсна X6 M, докато возеше клиенти (ВИДЕО)

18-годишен продавач на употребявани автомобили от Чикаго катастрофира с BMW X6 M от 2012 г., докато возеше двама клиенти на тест драйв. Владислав Витик загубил контрол над мощния SUV, преминал през двора на съща и се ударил в гаража.


BMW X6 катастрофа


„Просто седях в офиса си и работех. Чух силен трясък и ъгълът на къщата ми вече го нямаше. Минал е на около 2-3 метра от мен“, разказва собственикът на къщата Ерик Боугрен пред CBS News след катастрофата.

Кадрите, заснети след катастрофата, показват, че на имота са нанесени значителни щети, тъй като автомобилът не само се е блъснал в ъгъла на гаража, но е съборил и оградата. Самото BMW X6 M е унищожено при катастрофата, тъй като щетите по него са много големи.



Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са арестували Витик. Той е обвинен в безразсъдно шофиране, неправилно използване на лентата и шофиране с твърде висока скорост за условията.

Самият шофьор не е пострадал, нито собственикът на къщата, но двамата пътници в X6 M са откарани в близката болница „Едуард Елмхърст“ с леки наранявания.


0 от 500