IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz GLE блъсна Rolls-Royce Cullinan в... Монголия

Двете луксозни и много скъпи машини ще се нуждаят от ремонт

Вероятно за мнозина думите „Rolls-Royce” и „Монголия“ в едно изречение ще предизвикат изненада, но богати хора има навсякъде, включително и в Улан Батор. Именно жителите на столицата на азиатската държава станаха свидетели на една доста скъпа катастрофа, като снимки от нея се появиха в Instagram.


катастрофа


В инцидента участват два много скъпи автомобила - Rolls-Royce Cullinan и Mercedes-Benz GLE Coupe, но подробности за случилото не се съобщават. От снимките става ясно, че британският SUV е с двете колела на тротоара, което навежда на мисълта, че той е бил паркиран, когато е ударен от германското крос-купе.

Това обаче са само разсъждения, тъй като под публикацията в социалните медии липсва информация за сблъсъка. Освен силно ожулената лява страна, с дълбоки белези по предните и задните врати, Cullinan има допълнителни щети по задната си ос, като колелото от лявата страна сякаш виси на косъм. В резултат на това, освен козметичната работа, ще има нужда и от нови механични компоненти.


катастрофа


Не е ясно какви са щетите по GLE Coupe, но по всяка вероятност предната лява час е пострадала. Автомобилът на Mercedes също ще се нуждае от ремонт, а той, както е добре известно, няма да бъде евтин. Може да се предположи, че никой от пътниците в двете луксозни возила не е пострадал, което е единствената добро новина в случая.


0 от 500