IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бивш английски национал катастрофира с Mercedes-Benz GLS

Всъдеходът на Анди Керъл се блъсна във Ford Fiesta в Лондон

Бившият английски национал по футбол Анди Карол претърпя автомобилна катастрофа, при която неговият Mercedes-Benz GLS се удари във Ford Fiesta. Един от пътниците в малкия автомобил е пострадал при сблъсъка, съобщават британските медии.


Анди Керъл катастрофа


Анди Карол е бивш нападател на „Нюкасъл“, „Ливърпул“ и „Уест Хям“, но в момента е свободен агент, като вероятно ще заиграе в един от бившите си клубове - „Рединг“. 33-годишният футболист е катастрофирал в Източен Лондон, като неговият Mercedes-Benz GLS удря челно Ford Fiesta. При сблъсъка малкият хечбек е изхвърлен на повече от 30 метра.

Според очевидци, Керъл е бил сериозно замаян и е изпаднал в шок, след като е излязъл от колата си и е отишъл да провери състоянието на тримата човека във Форда. Въпреки сериозните си габарити всъдеходът на футболиста е сериозно пострадал, като едно от предните колела дори е паднало.

Автомобилът на Керъл е в единствената модификация на модела, предлагана във Великобритания (без да се броят Maybach и AMG 63) - GLS 400 d 4MATIC. Тя е достъпна в два варианта - стандартен Night Edition и Night Edition Executive. Под капака е поставен 3,0-литров турбодизел с мощност 325 к.с. и 700 Нм, който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 6,3 секунди. Максималната скорост е 238 км/ч.

На мястото на инцидента бързо е пристигнал полицейски патрул, като и на двамата водачи са взели тестове за алкохол, които са отрицателни. Срещу шофьорите не са повдигнати обвинения, но един от пасажерите във Фиестата е трябвало да посети болница, след като се е оплакал от болки в гърдите.


0 от 500