IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Телевизия засне в ефир катастрофа на три автомобила

Сблъсъкът става, докато репортер разказва за опасно кръстовище (ВИДЕО)

Каква ирония на съдбата – три автомобила катастрофираха по време на телевизионен репортаж за... опасно кръстовище. Инцидентът се разиграва в Румъния, а добрата новина е, че всичко се разминава само с щети по колите.

 

tv-crew-films-three-car-crash-live-during-story-about-dangerous-intersection_1

 

Предисторията на необичайния „репортерски удар“ е следната - преди около месец в околностите на румънския град Пятра Нямц се е срутил мост. И автомобилния трафик е бил пренасочен по обиколен маршрут, който минава и по улиците на иначе спокойни град. В резултат едно от кръстовищата се е превърнало в истинско „бойно поле“. Защото въпреки знаците „Стоп“, шофьорите не внимавали и аварии ставали почти всеки ден.

Така Румънската обществена телевизия (TVR) изпраща журналист и оператор да направят репортаж за опасното кръстовище. И точно, когато камерата снима, в ефир три коли се удрят. Да, за всеки журналист е голям късмет да попадне на точното място в точното време, особено в компанията на оператор. Но не така стоят нещата за участниците в инцидента.



За щастие скоростта е ниска и няма пострадали хора. Репортерът реагира адекватно, като първо пита дали някой има нужда от помощ, а после прави интервюта с участниците в катастрофата, които показват хладнокръвие и не започват да се ругаят един друг на живо по националната телевизия.
 

 

 

0 от 500