IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-яркото Lamborghini изгоря при катастрофа

Розовият Aventador SVJ Roadster оцеля само 9 месеца на пътя (ВИДЕО)

Поредната катастрофа с участието на няколко коли стана причина за пълното унищожаване на уникално Lamborghini Aventador SVJ Roadster от 2021 г. Заради нестандартния си розов цвят този автомобил набра популярност в социалните мрежи през последните месеци, като дори беше определен като „най-яркото Lamborghini на света“.



Инцидентът се е случил на магистрала в Лонг Айлънд преди няколко дни, като в него са замесени още двe коли – Lamborghini от 2017 г., както и Acura. Розовият Aventador е бил засечен, а малко след това се е запалил и изгорял напълно. Шофьорът му е изваден от случаен минувач и с хеликоптер е закаран в болница в сериозно състояние.

Всичко това звучи като обичайна история, при която някой е карал твърде бързо, за да демонстрира способностите на колата си, но случаят не е такъв. Според очевидци Aventador-ът не се е движил с превишена скорост и вината за катастрофата не е на шофьора. От полицията обявиха, че инцидентът все още се разследва.


Lamborghini


По-интересен в случая обаче е собственикът на изгорелия автомобил. Това е Брайън Саламон – популярна фигура в обществото на суперколите в Ню Йорк. Той си е създал имиджа на „най-пищния и най-атрактивен собственик на Lamborghini”, като за това помага и цвета на изгорялата машина.

Саламон също така е най-известният и най-уважаван адвокат по бракоразводни дела и семейно право в Ню Йорк. Той притежава цяла серия от коли на италианската марка, като много от тях са попадали в клипове и в холивудски снимки. Саламон активно участва в няколко благотворителни организация, като дори обиколи света, за да набира средства за различни клаузи. До момента той е осигурил дарения за повече от милион долара и е привлякъл внимание към различни проблеми.


Lamborghini


Изгорялото розово Lambo също участва в различни инициативи, като Саламон често вози деца и техните родители както в него, така и в другите си коли. Атрактивната машина обаче изкара по-малко от 9 месеца, след като беше произведена по специална поръчка за адвоката и доставена в Ню Йорк в началото на годината.


0 от 500