IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari F355 изгоря по време на тест-драйв преди покупка

Спортната кола се запали на магистрала във Франция (ВИДЕО)

Тест-драйвът е много важен при покупката на автомобила – независимо дали е нов или на старо, но понякога завършва със сълзи. Това разбра и Тарек Салах, който лети от Лос Анджелис до Марсилия, за да тества Ferrari F355. Мъжът иска да купи колата, като преди това я изпробва, но докато седеше на шофьорската седалка, автомобилът се запали и изгоря напълно.


Ferrari пожар


„Мечтата ми беше да карам F355 по пътищата на Франция“, казва Салех в началото на видеото, което е заснел и което по-късно публикува в социалните мрежи и в YouTube. Пътуването му изглежда наистина приятно, а колата се оказва „много добре поддържана, за която се е грижил „много педантичен фен на марката“.

Самото F355 е произведено през 1994 г., като е боядисано в сиво и е оборудвано със спортни седалки – точно това търси и Салах. Така и не става ясно какво точно се е объркало, като най-вероятната причина за пожара е изтичане на гориво. Салах признава, че е усетил миризма на бензин, докато са пътували по магистралата, но е предположил, че това е в реда на нещата.



Няколко секунди по-късно шофьор на друга кола предупреждава двамата във Ferrari-то, че от автомобила им излиза пушек. По ирония на съдбата те пътуват към сервиз, в който да бъде прегледана колата, преди да сключат сделка за продажбата. Във видеото се виждат как машината е погълната от огъня за секунди, а единственото хубаво нещо в тази историята е, че няма пострадали.


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ferrari ( преди 1 година )
    F355 имаше дефект от завода, където горивен маркуч се търкаше срещу скоба, който в следствие се къса и колата се самозапалва.
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Чиро Чампи ( преди 1 година )
    Интересно ми е защо не ползваха пожарогасителят? Колата си има място за такъв.И дилъра и купувача стояха и се снимаха с горящият автомобил...Нещо ми намирисва на застрахователна измама
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ко рече ( преди 1 година )
    Значи
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    хе хе хе ( преди 1 година )
    И сз мечтаех за франция без араби ама
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Те щото немските не се самозапалват
  • #1
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тия италианци така и не се научиха как се правят надеждни и здрави коли. Постоянно им се самозапалват колите. Напишете в google "ferrari fire" и гледайте какво става навсякъде по света. Много сервизни акции правиха. Но то няма оправяне. То е генерално сбъркано още при проектирането и така си карат. Няма друга марка на която толкова голям процент от колите да са изгорели без катастрофа. И Ламборгини имаха същия проблем едно време преди да ги вземат немците и да направят нещата както трябва.