IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автоблогъри едва не загинаха, докато се снимаха в движение

Удоволствието от управлението на BMW X6 приключи с удар в камион (ВИДЕО)

Руския блогъри решиха да изпробват BMW X6 по улиците на Москва, но тестът приключи много бързо и но по възможно най-тъжния начин. Това става ясно от публикувано в YouTube видео.


блогъри


Когато двигателят на мощния SUV изревава силно след подаване на газ, возещите се в кола надават възторжени викове и се настройват за приключение с висока скорост по московските улици. Действието се развива през нощта и трафик почти няма, което позволява даването на повече газ.

„Това е просто бомба. И няма да се се ударим, нали така?", пита момичето на предната седалка, което се оказва пророк на събитията, развили се само секунди по-късно. Точно по пътя на BMW-то камион Hyundai Porter завива и големият SUV се удря в него с висока скорост.



За щастие, никой от участниците в катастрофата не е загинал, но скъпият баварец остана без предница, като след сблъсъка колата продължи да се движи и се удари в стълб. Каросерията на камиона пък се е пръснала на парчета.


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    444 ( преди 1 година )
    Какви глогъри? Пълно малоумие! С напредването на технологиите сивото вещество става все по гладко!
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Стоян ( преди 1 година )
    хахаха на тия руснаци война не им трябва, те сами си се изтрепват достатъчно добре хаха а да не говорим колко некадърно е написана статията и с колко грешки.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Този караше бясно но и камиончето май направи обратен не където трябва.
  • #2
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Сега ще им е трудно да го възстановят , щото ботокса ги прави велики , и части за Алкашия нЕма :)
  • #1
    23 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не може да се кара със 150 или дори повече в града и да очакваш, че винаги ще ти се разминава... Другите участници в движението НЕ очакват, че можеш да се движиш с толкова и резултатът е налице.