IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Двигателят на нов Chevrolet Corvette изкара само 80 километра

Струващата 180 000 долара спортна кола се повреди още на първия ден (ВИДЕО)

Чисто нов Chevrolet Corvette получи повреда на двигателя още в първия ден след продажбата му. Това става ясно от публикувано в интернет видео, в което човек на име Марко Гарсия разказва историята си.


Chevrolet Corvette Z06


Мъжът си купува нов Corvette Z06 за 180 000 долара от шоурум на Chevrolet и се отправя към с нея към дома си, когато чува странен звук, издаван от двигателя на автомобила. Гарсия все пак стига до вкъщи, но решава да се върне и да вземе представител на дилъра. По време на второто пътуване колата губи сцепление с пътя и Марко е принуден да спре край пътя.

При опит за стартиране на двигателя от него излиза черен дим. От дилърството отказват да вземат колата обратно, позовавайки се на края на работния ден. Така собственикът е принуден сам да търси начин за превоз на суперколата до деня си, а на следващия ден до представителството на марката, откъдето я е купил.



Все още не е ясна причината за повреда на агрегата. Гарсия твърди, че първоначално се е чувал слаб, тракащ звук от двигателя на Z06, който постоянно се е усилвал. Общият пробег на злополучния Chevrolet Corvette е едва 80 км.


0 от 500