IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как евтино Subaru засрами Lamborghini на пистата

Комбито WRX е сериозно доработено, за да се бори с Murcielago (ВИДЕО)

Екипът на Driven Media YouTube демонстрира как евтин автомобил може да се конкурира на пистата с луксозен суперавтомобил на равни начала. Тяхното модифицирано Subaru WRX успя да победи Lamborghini Murcielago.


Lamborghini Murcielago vs Subaru WRX


Бюджетът на Driven Media за този проект беше 15 000 британски лири, като от тях 4000 отидоха за покупка на старо комби Subaru WRX. След това е колата е ремонтирана и сериозно модифицирана. Тя получава нов съединител, койлоувъри, подобрени спирачки и по-твърди стабилизатори, а теглото е намалено със 136 кг.

Мощността на двигателя е увеличена до 308 сили, а колелата е обута в полусликове. Други 5000 лири за похарчени за ремонти и настройки на автомобила, като така блогърите успяват да се справят само срещу 9000 лири.



Стандартното Lamborghini Murcielago, на свой ред, развива 579 к.с. сили и е оборудвано със спортна трансмисия с лостчета за смята на предавките от волана. И двете коли са със задвижване на четирите колела, така че нито една от тях не получава предимство при сцеплението.

Старото Lambo обаче е по-тромаво на студената и мокра писта, което в крайна сметка подпечата поражението му. Subaru-то се оказа по-управляемо, особено в завоите. А пилотът на японска спортна кола получи несравнимо повече удоволствие от шофирането.


0 от 500