IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, в които трябва да се инвестира

Стойността на тези модели ще расте, категорични са експертите на Hagerty

Много рядко можете да видите на пътя малкия роудстър Suzuki Cappuccino, както и огромния Hummer H1 или пък спортния Mercedes-McLaren SLR. Това са само част от моделите, които експертите от американската застрахователна компания Hagerty, посочват като отлична инвестиция в този момент.


10 коли, в които трябва да се инвестира


Списъкът на Hagerty всъщност се прави за шеста поредна година, като целта му е да помогне на тези, които обичат по-старите автомобили, да определят кои модели е най-вероятно да запазят стойността си или ще поскъпнат през следващите 12 месеца. В случая идеята не е само купувачът да реализира печалба при продажба на колата след време, а и да се изпита удоволствие от нейното шофиране.

Както при предишните списъци, гамата за 2023 г. включва модели от всички епохи, марки и типове превозни средства. Това, което ги свързва, е убеждението на застрахователя, че техните стойности се повишават въз основа на множество критерии, включително начина, по който цените са се повишили до този момент, застрахователните оценки и интереса към търсенето на инструмента за оценка на компанията.


10 коли, в който трябва да се инвестира (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500