IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните автомобили на всяка марка

Проучването е на британски експерти и се отнася за автомобили на възраст до 5 години

Решаващ фактор при избора на автомобил е надеждността. Ако изберете нещо, за което е известно, че е надеждно, едва ли ще ви се наложи да плащате за нещо друго освен за консумативи и обслужване, докато остарява. Ако обаче направите грешен избор, може да очаквате големи сметки за ремонт или най-малкото неудобството колата ви да прекарва много време в сервиза. 

Британското издание What Car? посочи най-надеждните автомобили на възраст до 5 години от всяка марка, като списъкът е съставен след проучване сред близо 25 000 собственици. Те е трябвало да посочат броя на повредите по колата им, получени по времето на експлоатация.

Най-надеждните автомобили на всяка марка (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #18
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Namber plate check ( преди 1 година )
    Как разбраха че са най надеждни като всичките са нови от 2020 до 2022 и са още в гаранция.Напишете тая статия след 10 години като смените заглавието с най ненадеждните.Всичките са Английски регистрации и на номерата се вижда че са нови до три години максимум.Проверете и ще видите.Напиши в Google free car check и напиши номера на колата.
  • #17
    5 rate up comment 6 rate down comment
    до Вин ( преди 1 година )
    ВИН означава vehicle identification number (VIN). Разбрахме, че не си човек. Кажи сега номера ти какъв е? Доста елементарен начин да се идентифицираш. Елементарен си и много обратен на остър. Ама много! Да защитаваш тези, които са ни били винаги най-големите ни врагове и не са искали никога да съществуваме е проява на абсолютно слагачество и сервилност към по-силните в момента. Пълно е с подлизурковци, като теб от които понякога е срамно човек да каже, че е българин. Ти явно не си вече...
  • #16
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Абе, ВИН-чо, ( преди 1 година )
    кога отиде на острова, кога стана англичанин, кога и от коли почна да разбираш? Такива, като теб *** са най-големите отпадъци на света. Както и да е, менталните ти и други проблеми не ни вълнуват. Кажи обаче несретниче, къде точно в момента е автомобилостроенето на бозавите? Къде е и кой им държи фирмите? Нали са много добри, защо фалираха? А това, че са били автомобилна нация е минало и отдавна е свършило. Говорим в сегашно време. И са били такива, защото са смучели от колониите си.
  • #15
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Вин ( преди 1 година )
    Еха, имало "патриотизъм" местни "родолюбци' и в автомобилостроенето?! Хайде, просветете публиката, с какво по точно се гордеете и ви дава основание за "авторитетно" мнение по въпросите за качеството на новите автомобили? Това, че 10% от всички продажби са на такива?!
  • #14
    1 rate up comment 4 rate down comment
    я съм вин ( преди 1 година )
    я съм вин , а всъшност венцианглията ми дава по 6 паунда да им бера гму ягодите, как да не съм доволену пазарджик не ме искаха и кашони да метемя си обичам англия, най-големата държава у света
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    вин дизел президент на автомобилен клуб аутомедиа
  • #12
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Вин ( преди 1 година )
    Муахаха, нещастно несретниче, ако имаше два грама компетентност по въпроса за автомобилизма, нямаше да си изповядваш мечтите и да си излагаш блуждаещия полет на представите за живота! Селтиче, в Англия хората отрастват с коли от век насам, когато в българско още да носели хляб в торбата, че да дават на тролеите да не ги хапят, като минават край тях:)
  • #11
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Гошко ( преди 1 година )
    Тия класации ги правят хора, които нищо не разбират от коли за хора, които нищо не разбират от... коли...
  • #10
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    До Вин - драги ми чуждопоклонико! Първо не всички караме като теб тршляците на Европа!Е, моята кола не е първа младост, вече на 3 години е и на цели 40 000км, навъртяни лично от мен, ама следващата година я сменям, не ме мисли! А дали една нация е било незнам си какво е въпрос на история!В днешно време средностатестическия англичанин не блести с особен разум, технически познания и технически постижения, че да им се доверявам сляпо на класациите! Understand my dear?!?Made in India prime minister
  • #9
    28 rate up comment 7 rate down comment
    Вин ( преди 1 година )
    Ти да видиш, капацитети от форум в държава, където се чакаше по 10 години за съветска кола, а сега се изсипва трошляка на Европа, нареждат английските класации, една от най старите моторизирани нации?! Чудо!