IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните автомобили на всяка марка

Проучването е на британски експерти и се отнася за автомобили на възраст до 5 години

Решаващ фактор при избора на автомобил е надеждността. Ако изберете нещо, за което е известно, че е надеждно, едва ли ще ви се наложи да плащате за нещо друго освен за консумативи и обслужване, докато остарява. Ако обаче направите грешен избор, може да очаквате големи сметки за ремонт или най-малкото неудобството колата ви да прекарва много време в сервиза. 

Британското издание What Car? посочи най-надеждните автомобили на възраст до 5 години от всяка марка, като списъкът е съставен след проучване сред близо 25 000 собственици. Те е трябвало да посочат броя на повредите по колата им, получени по времето на експлоатация.

Най-надеждните автомобили на всяка марка (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    6 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Единственото смислено от тази класация е, че най-надеждните модели на всеки производител са с най-малките двигатели, които имат и най-бедно оборудване. Колкото по-малко екстри, толкова по-малко се чупи. Дачия затова е напред в тази класация. Затова и марки като Тойотка и *** имат иначе напълно незаслужената слава на надеждни - 95% от тях са с минимално оборудване и престарели технологии. Не случайно от Лескункс най-малкият модел е най-надежден, нищо, че иначе е пълен ***.
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вижда се като я няма немската пропаганда какви коли са в класацииите, лично мога да потвърдя за Киа и Хюндай чиите нови модели в момента са хит в цяла Европа.
  • #6
    10 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не може да им се отрече на Клюндай, че плащат на журналисти ;) Преди време избухна подобен скандал с ФВ, където резултатите от статистиката изглеждали лоши и ги завишили така, че да отговаря на легендите за тези иначе мърляви коли. Подобно е и с Плюндай. Който има и е карал, или му е смешно, или му е тъжно.
  • #5
    22 rate up comment 12 rate down comment
    до#1 ( преди 1 година )
    Б-класата е Ренде и заради това е най-надеждният Мержан. Добре, че са франсетата да им направят най-надеждната бричка. Смятай колко са изпаднали дойчовците да чакат жабарите да им правят коли, като и те самите не могат. Да идват китайците и да се приключва!
  • #4
    27 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Английските класации са като английските учени и техните открития, т.е. нищо не струват, както нищо не струва и автомобилостроенето им, което отдавна го няма и е в ръцете на други държави. ТАТА ги владее, както индиец ги управлява, защото от кръвосмешенията, толкова много са се изродили, че на хора не приличат вече. Добре, че са индийците, арабите и пакитата да ги облагородят малко... Така, че моля запазете си класациите и не карайте хората да цъкат. Няма да ви разглеждам простотиите!
  • #3
    42 rate up comment 2 rate down comment
    До 2 ( преди 1 година )
    Мини Кабрио с 100% ..... основен контингент собственици - млади кифли! Как са отоговорили на въпроса "Дали са доволни от автомобила си" - О дааа, всичките ми приятлеки много го харесват и цвета му ми отива на почти всички чанти и обувки! 100% съм доволна ...
  • #2
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    Британците винаги са къртили от "мозък" с тия класации! Преди време във същата класация имаше ниска оценка за много добър модел автомобил и основните "оплаквания" на собствениците бяха свързани с често запушване на DPF, като всички бяха споделили, че карат колите си основно в града, на кратки разстояния .... Да се прави класация по мнението на технически неграмотни хора е пълен смях!Ако изобщо някой пита, а не си ги наглася спрямо "спонсорствата"
  • #1
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    б класата е ок , но не бих казал , че е най-надеждният на Мерцедес , все пак е б класа .