IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Арабин си направи офроудър Audi Q7 с душ и хладилник

Автомобилът има и соларен панел на покрива (ВИДЕО)

Германската компания Mercedes направи истинска машина за пари с пускането на своята G-Class в края на 70-те години, но необяснимо неговият съперник Audi винаги се е въздържал от изработката на здрав офроудър. Още по-странно е, че компанията с четирите пръстена е част от групата Volkswagen, което й дава достъп до огромни ресурси, като се започне с елементи, предназначени за офроуд автомобили, пише Motor1.

 

audi-q7-overland

 

В отсъствието на истински офроудър в Audi, един кувейтски собственик на първо поколение Audi Q7 реши сам да „поправи грешката“. Резултатът? Страхотен Audi Q7 Overland, който му позволява да отиде да се забавлява в пустинята, без да се налага да ходи там с Jeep, Land Cruiser или дори Patrol.

Както се вижда от снимките модификациите са много, посочени са във видеото. Някои обаче заслужават да бъдат подчертани, като специално направените предна и задна броня, четворният ауспух, LED рампа и соларният панел на покрива за захранване на хладилника. Вграден е и душ.

 


Интериорът е малко по-скромен откъм подобрения, въпреки че има някои промени, като влагането на 10,5-инчов екран на нивото на централната конзола и система, позволяваща управление на LED осветлението от страната на пътника.Душът и хладилникът, за които ви казахме по-горе, са в багажника.

Под предния капак няма промени - 3,6-литров бензинов V6 атмосферен двигател, същият, който се монтира на Audi Q7 от 2008 г. Агрегатът осигурява 280 к.с. и 360 Нм въртящ момент, скоростната кутия е автоматична, задвижването, естествено, е на четирите колела.


Още снимки на Audi Q7 Overland - вижте в галерията

 

 

0 от 500