IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda Accord получава най-големия сензорен екран на марката

Новото поколение на модела ще се предлага в бензинови и хибридна версия

Японската компания Honda показа първите официални снимки на новия Accord, който ще расте по размер и ще се променя на външен вид. Широката решетка и продълговатите фарове са направени в духа на Honda Civic и кросоувъра CR-V, с които седанът споделя платформа, информира Motor1.


2023-honda-accord-teasers-front-end


Единадесетото поколение на седана трябва да бъде представено през ноември и все още не се разкрива подробна информация. Знае се, че Accord ще нарасне по размер и ще разполага с 12,3-инчов сензорен екран - най-големият в гамата на марката. Съобщава се, че мултимедийната система е разработена съвместно с Google.

Екранът на информационно развлекателната система се намира отгоре на арматурното табло и има правоъгълна форма. Оформлението изглежда подобно на това в най-новия Civic, но физическите бутони до голяма степен ги няма. В най-лявата част на изображението се вижда вероятно цифров дисплей.


2023-honda-accord-teasers-infotainment


Спецификациите на задвижването все още са загадка. В момента седанът се предлага с 1,5-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор и мощност 192 к.с. Има и турбо 2,0-литров четирицилиндров с 252 к.с. Електрифицираното предложение е 2,0-литров четирицилиндров двигател с хибридно управление с обща мощност 212 к.с.

Най-вероятно колата ще запази 1.5-литровите и 2.0-литровите бензинови турбодвигатели, но мощността им може да бъде увеличена. Анонсирана е и икономична хибридна модификация. Седанът ще бъде оборудван с 10-степенна автоматична трансмисия и CVT.


2023-honda-accord-teasers-rear
 

В съобщението на компанията се казва, че моделът „връща вълнението в сегмента на средните седани“. Производителят също така твърди, че има „по-отзивчиво и забавно за шофиране хибридно задвижване“.

 

 

0 от 500